Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milana se pokusí někdo zabít. Postřelený leží v nemocnici v kritickém stavu. Lenka se pouští do pátrání na vlastní pěst. Podaří se jí vypátrat, kdo za pokusem o vraždu stojí? (TV Nova)

Recenze (3)

sorrow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle už je naprostý ÚLET!!! Hofmanovi asi slovo mlčenlivost v jeho profesi policisty nic neříká. Soukromé osobě Braunové opět v její kanceláři vše o případu reportuje, včetně zcela zásadního odtajnění svědka zařazeného do programu na ochranu svědků, kdy se ještě přiznává, že musel pár lidí obejít, aby se k informacím dostal, poté opět bere Braunovou na místo činu. Následně v noci Braunová Hofmanovi zavolá a sdělí mu, že ví, kdo Milana postřelil, ten ihned ráno jede tuto osobu zatknout, kdy zatčení stojí pouze na výpovědi jednoho člověka, jinak nemá v ruce nic. Vrcholem je, že opět Braunová má přístup k zatčené do CPZ, ta prostě může úplně všude, má dveře všude otevřené. Sama se opět dopouští přestupků / trestných činů, kdy řídí pod vlivem, šmejdí cizí ženě po domě a prohledává jí dům. Skoro celou epizodu zvládla odehrát v jedněch hadrech. Měla ta Braunová od začátku série vůbec nějakého chlapa??? Ne. Každý večer vysedává v kanceláři, nebo někde mudruje s Prokopem a Milanem… A jak to dopadne s Milanem? Má vůbec cenu si tuto otázku pokládat? No zemřít asi nezemře. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak  celkem  překvapení . To  dalo  minisérii  nový  rozměr . Milan  vlastně  není  Milan  , ale  Filip .  Zach  tam  hraje  dobrého  slizouna  a  čekal  večer povyražení  s  advokátkou . A  také  se  dočkal , ovšem  trochu  jinak  než  by  očekával . Škoda  , že  Hádek  se  tam  skoro  neobjevuje . No  jsem  zvědav  jak  to  bude  dál . ()

Reklama

Reklama