foto

David Punčochář

  • nar. 20.12.1974 (42 let)
    Olomouc, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lehká (studentský film)
Zločin v Polné (TV film)
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
1999 Spirála nenávisti (TV film)
1996 O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)
1995 Zlatník Ondra (TV film)

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (E12)
Zjevení (E11)
Jezinky pokračování (E10)
další epizody (7)
2016 Rapl (TV seriál)
Nástřel (S01E01)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
Doktor Martin (TV seriál)
Tajemný dům v Beskydech (S02E06)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ kocoura Mikeše (S01E09)
2014 Clona (TV seriál)
První oheň (E02)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Tajné pohřby (S03E12)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace