foto

David Punčochář

  • nar. 20.12.1974 (45 let)
    Olomouc, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Kryštof
2018 Šichta
2016 Lehká (studentský film)
Zločin v Polné (TV film)
2011 Smíchov pláče, Brooklyn spí
1999 Spirála nenávisti (TV film)
1996 O králi, hvězdáři, kejklíři a třech muzikantech (TV film)
1995 Zlatník Ondra (TV film)

TV seriály

2020 Poldové a nemluvně (TV seriál)
Tři králové (E13)
2019 Bez vědomí (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Dáma a Král (TV seriál)
Vyhoďme ho z kola ven (S04E05)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Ať žije král (S03E02)
Král je mrtev (S03E01)
Není kouře bez ohýnku (S02E08)
další epizody (5)
Specialisté (TV seriál)
Láska na dvou promile (S03E09)
Polda (TV seriál)
Čeština pro začátečníky (S03E04)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Ve víně je vražda (S01E03)
Návrat Krále (S01E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý muž (E09)
Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (S01E12)
Zjevení (S01E11)
Jezinky pokračování (S01E10)
další epizody (7)
2016 Rapl (TV seriál)
Nástřel (S01E01)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Na falešnou notu (S01E11)
Doktor Martin (TV seriál)
Tajemný dům v Beskydech (S02E06)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Případ kocoura Mikeše (S01E09)
2014 Clona (TV seriál)
První oheň (E02)
České století (TV seriál)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
2012 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Tajné pohřby (S03E12)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Případy pana Janíka (E11)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Nové podmínky (S01E10)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky