Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Tsurezure Children je seriál, který se zaměřuje na první lásky několika mladých studentů. Tak se například seznámíme s chlapcem, kterému naprosto chybí sebevědomí, a tak není ani schopen přijmout fakt, že ho dívka jeho snů zve na rande. Dále třeba poznáme děvče, které je svým vyvoleným tak unesené, že neváhá do domácí čokolády přidat i vlastní krev, aby si jí její milovaný všiml. A to jsou jen střípky charakterů, které potkáme. Láska totiž dostihne každého, ovšem ne každý je na lásku připraven... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

TV spot 2

Recenze (14)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi někdo před začátkem letní sezóny tvrdil, že jedním z nejlepších kousků bude tahle krátká romantická komedie, kde se už v prvním díle točí na takhle krátký seriál až moc postav, tak bych mu nevěřil - ale je to tak! Tsurezure Children je milé, vtipné, příjemné a sympatické. Asi každý si tam najde nějakou dvojici, která se mu bude líbit, stejně jako jejich milostné peripetie. Za mě byli nejlepší Sugawara a Takano, ale i ostatní páry mi přišli zajímavé, originální a dobře sladěné. Pokud v romantickém kousku funguje chemie, věříte i těm nejzvláštnějším zápletkám a bavíte se vzájemnou interakcí postav, pak má seriál prostě vyhráno. A tady vše funguje bez nejmenších problémů a díky humoru je to i příjemně odlehčené. Animace působí roztomile a i když je dle mého docela jednoduchá, tak to není nikterak na škodu, svůj účel to plní a do téhle sympatické romantiky se to prostě i hodí. Zkrátka takhle dle mého má vypadat příjemný letní kousek u kterého se člověk pobaví i dobře odpočine, jen mi toho nakonec přišlo tak nějak málo... 8,4/10 ()

Modular 

všechny recenze uživatele

Víte, nemyslím si, že se jedná o bůh ví jak dobré anime. Ne, určitě se nejedná o skvělé anime. Ale i přes to mě dost bavilo. Seriál je naporcovaný do menších několikaminutových příběhů, které spolu mají občas něco společného, občas zhola nic, ale i přes to vás dokážou pobavit buď svým přihlouplým humorem, či roztomilou animací. Animace je zde velmi, no, "japonská", což poznáte už na první pohled. Není to žádné vážné anime o propracované psychice bývalého tyrana (Koe no Katači), ani příběh milovníka šití a jeho cestě na vrchol cosplayovské komunity (My Dress Up Darling), ale jde spíš o lehký školní Slice of Life s nadlehčenou a jednoduchou zápletkou. Opravdu od toho nesmíte čekat hodně. Tak jako tak se jedná o zábavný seriál na dvě hoďky k zahnání nudy či deprese ze sociálního kontaktu, neboť kdo by tu trému neshodil u postav, které jsou na tom ještě hůř, než jste vy. 7/10. ()

Reklama

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky rom-com anime pecka! Já sama jsem už nějakou dobu hledala něco na tenhle způsob, jelikož mě už pomalu začínají štvát anime, které romantiku mají mít jako hlavní náplň, ale na konci spolu třeba postavy ani nezačnou chodit nebo si nevyznají lásku... A proto bylo tohle anime jako stvořené pro mě - v podstatě je seriál tvořen krátkými romantickými chvílemi mezi mnoha různorodými charaktery, sice se zde řeší hodně vztahů najednou, a proto některým příběhovým linkám není věnováno tolik času, i přes to mi tento přístup naprosto seděl a užívala jsem si doslova každou minutu. Vizuální stránku tu nechci moc podrobně probírat - není to dokonalý a stejně dobrý. I když se na konci ne všechno vyřešilo, neměla jsem vůbec pocit zklamání, protože jsem se dočkala toho čeho jsem chtěla - velké dávky romantiky. 7.4/10 ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Série krátkých skečů sledujících vždy příhody jednoho ze zamilovaných párů. Některé vyloženě rozesmějí, většina však jen lehce pobaví. Tvůrci ale jistě zaslouží pochvalu za to, že nikdy nesklouzávají k trapnosti. Zpočátku je sice orientace v přehnaném množství postav na tak krátkou stopáž poměrně náročná, nicméně velmi brzy jsem si zvykl a věřím, že si každý najde své oblíbence. U mě to rozhodně byla tsundere postava Ryouko, díky které jsem se vlastně na seriál začal vůbec koukat, neb jsem narazil na krátký úryvek jejího příběhu na facebooku. O to zklamanější jsem ve výsledku byl, neboť mi přišla poněkud upozadněná. I tak ale jde o solidní zábavu. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Maličké minutážou, romantické, nevinné, milé a ľahko prozreteľné kdekoľvek. V mladosti sa možno ľudia takto naozaj správajú teda myslím tým ty sa mi páčiš, páčim sa aj ja tebe a podobne a kým je muž či žena nezrelá jeden musí urobiť prvý krok a nie všetko sa dá povedať na rovinu. Z tohto dôvodu je toto anime možno aj šialené, že tieto záležitosti ukazuje tak ako sa teoreticky môžu stať, ale ide mu hlavne o to, aby to celé vyznelo vtipne. Postavy sú zaujímavé, ale nedostávajú nijak veľký priestor a tak teda tu ani nie je nejaký hlavný hrdina či hrdinka z dôvodu, že jednotlivé páry dostávajú skoro rovnaký priestor si môžete nejaký pár zamilovať a iný Vás nezaujme, ale aj tak nepovažujem postavy za úplne generické, aj keď nebolo dosť priestoru zistiť ich úplnú charakteristiku. Čo však zaujme aspoň teda mňa bola naozaj pekná animačná, vizuálna stránka. Nehovorím, že vizuálna stránka bola nejak extra "predražená", ale páčilo sa mi ako boli animované postavy. Čiže romantika, vtipnosť, krátkosť dielov a naozaj, že to máte za chvíľku "skouknuté" môže dosť priťahovať. ()

Galerie (301)

Reklama

Reklama