Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Turner je donucen doktorem Campbellem předat mu všechny zatčené mutanty a to včetně Andyho a Lauren. Doktor je hodlá přeměnit ve svých laboratořích na zbraně proti dalším mutantům. V útočišti se dohadují, jak je vysvobodí. Reed s Kate tajně uskuteční svůj vlastní plán... (TV Prima)

Recenze (3)

Mistr119 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tenhle díl měl všechno!! :)) Morální rozhodnutí, nutnost mít po svém boku "ženský" úhel pohledu (schopnost soucitu) a v neposlední řadě také překvapivý závěr, který láká ke shlédnutí dalšího dílu! :) ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč, proč takhle nemohl ten seriál vypadat už od začátku. Proč se tvůrci prvních 8 dílů snažili hrát na poli epizodních a nezajímavých příběhů, když naprosto očividně, alespoň dle tohoto dílu, umí tvořit i poměrně zajímavý full-arc příběh v rámci mezí young adult seriálu. Celá linka mutantů ve vězení/laborce je super, je zajímavá a napínavá, jsou zde super dialogy a dobře napsané momenty. Smrt Dreamer, ačkoliv režijně a kinematograficky trošku bídná a nezajímavá, je vlastně hodně dobrá, jelikož jsem fakt nečekal, že se young adult seriál mířící na mladší publikum takto zbaví jedné z postav, třebaže poměrně dost vedlejšího charakteru. Pořád tu jsou jisté podivnosti, např. ta nucená snaha propojovat to s X-Menama, třeba výskytem adamantia a odkazováním na Wolverinův origin, ale jakmile dojde na lámání chleba a seriál dostává možnost vyprávět zajímavou linku o zmizení X-Menů v tomto světě, najednou to prostě neřeší... A taky ta očividná parafráze na nacismus :D jakože, hajlující senátor, Sentinel Services neboli SS. To je trošku podivný :D Jinak to ale vypadá, že seriál si konečně našel svou cestu a mě jenom mrzí, že takhle to nevypadalo od začátku. Hodnocení: 75% ()

Reklama

Reklama