Reklama

Reklama

Hyeobsang

Trailer

Obsahy(1)

Ha Chae-jun (Ye-jin Son) je jedna z nejlepších policejních vyjednavaček v zemi, ale je už unavená zbytečným umíráním lidí a chce s prací skončit. Plány ji zkříží charismatický Min Tae-gu (Bin Hyeon), který drží jako rukojmí policejního kapitána a přeje si vyjednávat pouze s ní. Ha Chae-jun brzy zjistí, že únos kapitána je jen střípkem skládačky v plánu mafiánského bose, který zahrnuje i špičky vedení státu. (kklepkaa)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (18)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vyhořelou či lépe zhroucenou vyjednavačku si Ye-jin Son vychutnala s grácií sobě vlastní a jejím slzám se nedalo nevěřit. Zápletka kolem velké konspirace vedoucí až k nejvyšším metám byla sice trochu divočejší, oproti tomu zpracování takto odvážného tématu zase levnější.  Korejská kinematografie umí vše zastřít předvedenými emocemi.  Za neuvěřitelný pak považuju ten fakt, že  jsem na konci de facto souzněl s vrahem a únoscem. Inu, prostě další famózní filmová manipulace, a tak to tady na jihu rozděleného poloostrova mívám rád. Líbilo. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

K dokonalosti by to byl ještě kus cesty, ale je to dobrý film. Hyun Bin byl ve své roli přesvědčivý, a fakt šlo vidět, že ho to baví. Pro Ye Jin to byla naopak jedna z těch slabších rolí. Přitom její první záběr, kdy nastupuje sebevědomě k případu a vzteká se, že ji tahají do práce, sliboval postavu s úplně jiným charakterem. S takovým, jaký mám u Božské ráda. Nevím, jestli bylo úmyslem tvůrců ukázat, že ji ta první operace zlomila nebo ji prostě chtěli mít takovouhle. Pokud jde o scénář, tak na to, že se to téměř celé děje na jednom místě a převážně na obrazovce monitoru, film mě ani chvíli nenudil. 4* ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný vyjednávací Thriller s dobrým hereckým obsazením, ale šlo poznat, že se jedná o debut, tedy jedná se převážně o komornější film odehrávající v málo lokacích. Bin Hyeon jako záporák solidní a Son Ye-jin jako vyjednavatelka schopná, zvraty ušly a z akce je tu jen krátká přestřelka v závěru, což celkem zamrzí. Jednohubka. 65% ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Tož sakra lidi já nevím co proti té Božské všeci máte, šak nakonec jen díky ní a jejímu "neprofesionálnímu" chování to skončilo jak to skončilo (nechcu spoilerovat). Takže předvedla naprosto dokonalou vyjednávací taktiku, která nakonec zabrala!!! :-) Jinak gradace, napětí a postupné odhalování pravdy a souvislostí na jedničku, já se nenudil ani minutu. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak já tedy nevím. Mám představu, že vyjednavač musí projít určitým školením, kde je mimo jiné učí, že při takovém vyjednávání musí jít emoce stranou a musí jednat s chladnou hlavou. Tady jsem viděla Ha, která se potácela v emocích, téměř neustále se slzícíma očima. Tohle tedy neberu. Jak mám Son ráda, tahle role, kterou jí přisoudili se zrovna nepovedla. Netvrdím, že to byla její chyba, ale tvůrců určitě. Zato Min si to celkem pohodově užíval až do úplného konce. Jinak to postupné rozkrývání skutečné pravdy se povedlo i když konec jsem sice očekávala a tu jednu hvězdičku přihodím, jinak budu mít céres. 75% ()

Galerie (36)

Reklama

Reklama