Reklama

Reklama

Nenasytná Tiffany

  • angličtina The Greedy Tiffany
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pepa (Leoš Noha) tráví většinu času vysedáváním po hospodách. Aby si vydělal na skromné živobytí, vykrádá chaty a ukradené předměty prodává v zastavárně. Při jednom ze svých lupičských výpadů je málem chycen při činu a během následného útěku náhodou objeví starou videokameru. Ta skrývá záznam, který odhaluje cestu k netušenému pokladu. Pepa je ohromen a okamžitě po něm zatouží. Brzy však pochopí, že aby ho získal celý, nebude muset podstoupit jen dlouhé hodiny kopání. Cena bude mnohonásobně vyšší... (A-Company CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (196)

malylada 

všechny recenze uživatele

Na amatérský kousek to obstálo na jedničku a ani mi nevadilo, jak snímek působí levně. Po rozpačitém úvodu bylo pěkně sledovat život zevláka, který díky chamtivosti nechá zlikvidovat veškerý alkoholiky v ulici. Člověk zavzpomínal na horor Chvění a i když to nedokázalo navodit napínavou podívanou, tak díky délce to celé dobře uteklo......6/10 ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opravdovou hrůzu, protože české počiny to mají s horory opravdu těžké. Tady mohu jen pochválit, že to stojí opravdu za to! Mírný český humor odlehčuje atmosféru a ukazuje naši opravdovou povahu. Pokud ale očekáváte nějaké jatka, tak si pusťte americkou produkci. Jediné co musím zkritizovat je finální konec a to, že nikdo nevysvětlil pojem "nenasytné Tiffany" a kde se vlastně vzala kovová pixla v zemi??? Nebo máme očekávat pokračování, kde se to dozvíme? Osobně by mě to nevadilo... 50% ()

Reklama

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak Češkovia po rokoch utrpenia a preveraných námetov prišli konečne s niečim novým. Originálnym. Ľudovým. Skvelý námet, amatérske prevedenie, prirodzené dialógy a hlavne postavy, ktoré sa na nič nehrajú a konajú presne tak, ako by v realite konali. Žiadne zdržovačky a vysvetľovania, kto sa ako kam dostal ( aj keď v jednom momente by nebolo odveci vysvetliť, kto je vlastne tá Tiffany. Bystrí divák si to ale spojí s tým zámkom ) a prečo robí čo robí. A neni to ani zbytočne naťahované a žiadne kokotné zábery, pri ktorých rozmýšľate nad samovraždou. Úplne ale vidím, že akademici a harcovníci v tomto fachu film zavrhnú, lebo neni podľa predpisov a zaužívaných postupov. Srať na nich. Nový vietor a originálny námet. Diki Andy. Nebojím sa to tam vpáliť. 5 z 5 ()

campix 

všechny recenze uživatele

Nenasytná Tiffany vzbudila ve Varech celkem rozruch. Objevilo se plno velice pozitivních reakcí a když stream.cz nabídl Tiffany na Halloween zdarma ke shlédnutí, tak nebylo o čem. Bohužel jsem ale zklamán. Českých hororů sice nevzniká tolik, ale zároveň také většinou neoplývají závratnou kvalitou. Nepřesvědčil mě ani Fehu a jeho Tiffany. Povedlo se sice obsadit slušné herce, ale děj není prakticky ničím zajímavý a finální rozuzlení, také neoplývá originalitou. Je vidět velký nedostatek financí a tak film působí hodně studentským dojmem. Hodně o ničem. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem měl obavy z FF, ty se naštěstí rychle rozplynuly. Nakonec jsem byl spokojen, jelikož takovou Tiffany...hm, mám rád. Nechci prozrazovat, i když člověk vytuší poměrně záhy, co se pod jménem Tiffany skrývá. A já jí tleskám. Normálně bych dal 3*, ale za pěkný konec přihodím ještě jednu. A samozřejmě průpovídky z naší každodennosti - ,,Jak je něco davový, tak to stojí za prd." Ale Tiffany za to stojí. K vidění na STREAMU do zítra (31.10.) v rámci Halloweenu společně s Ghoulem. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se v obci Horní Jiřetín a u nedalekého zámku Jezeří na Mostecku. (Lajty)

Související novinky

Polednice vchází do dveří

Polednice vchází do dveří

10.08.2015

V červenci řadu lidí potěšil český horor Nenasytná Tiffany a už tu máme další nadějnou domácí žánrovku. Tentokrát nás vyděsí Polednice, film debutujícího režiséra Jiřího Sádka, který se inspiroval… (více)

Reklama

Reklama