Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zloba a zármutek zvýší napětí ve skupině. Truchlící Profesor se pokusí o troufalý a nebezpečný útěk. (Netflix)

Recenze (22)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek tomu že každá a jedná epizoda je stereotypná našli sa uživatelia ktorí neverili tomu že sa El Magnifico Professore dostane aj z tohto problemu. Policia postupuje lesom a strieľa do korun stromov, skúsena vyšetrovateľka nedokaže rozoznať že profesor telefonuje z uzavretej drevenej debny kde by bol zvuk tlmeny a ozvena hlasu volajuceho a nie z rýchlo iduceho auta, každy zo zlocincov je behom rychlokurzu špičkovy chirurg a nakoniec 255 mierenie zločincov medzi sebou navzájom. K tomu si pridajme krásnu melódiu zo svadby a španielska telenovela o neschopnej policii a super zločincoch neprinaša nič nové. Teda nový super fail. Marseille dá El Magnifico Professorovi rebrik z rúk a sám potom predkočí z - chvíľka napätia - kde sa vzala tu sa vzala kocka slamy. ()

JaraSit 

všechny recenze uživatele

Je to stereotypní a nepřináší to vlastně žádnou invenci oproti předchozím sériím? Snaží se to vnášet napětí do honby za profesorem, i když všichni vědí, že on je netknutelný? Má to občas logické neduhy? Ano! Ano, stejně jako první 3 série. Od tohoto seriálu jsem ani nic jiného nečekal a nechtěl. Dostal jsem přesně to, po čem jsem toužil. Vzhledem k žánru výborný start série. ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivé epizody seriálů nemám ve zvyku komentovat, ale zde prostě musím. Jedná se o doposud jednoznačně nejslabší epizodu seriálu, která ve svých přibližně 53 minutách obsahuje kolem 40 minut balastního materiálu, který do příběhu ani do tohoto seriálu vysloveně nepatří a tvoří pouze vatu. Takové vaty pozvolna přibývalo už v předchozí sérii, ale zde je to vrchol. Vaty je více než skutečného obsahu, a to je velmi smutné! Děj se tedy samozřejmě v této epizodě prakticky neposunul. Řekl bych, že po koupi práv k seriálu Netflixem, jej čeká stejný osud jako House of Cards. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nevím, co si mám o týhle epizodě myslet. Ale jestli i po tom, co právě spálili na uhel nevinný policajty, je bude veřejnost pořád podporovat... Třetí série už mi ty charaktery tak znechutila, že začínám fandit policajtům a už mi je dokonce i jedno, jestli Nairobi přežije nebo ne. Ale vsadím se, že jo, protože i když náš tým lupičů doslova nikdy neoperoval a s doktorem nemá ani jeden z nich nic společnýho, nakonec to nějakým zázrakem dokážou i bez videohovoru. Mark my words. A pak je tady ta šílená komedie s tím býkem ježiši. :D Tomu už se fakt můžu jenom smát, co to zase je prostě? Najednou se z ničeho nic uprostřed lesa objeví obří býk. A že Profesor vůbec bral v potaz, že by jim mohli poskytnout chirurga po tom, co vyhodili do povětří celý obrněný auto.. ach jo. A víte, co je ještě větší komedie? Navrhnout Tokyo na velitelskou pozici gangu. Tokyo?? Však ona s Riem posrala, co mohla, jak někoho vůbec může napadnout ji dát do čela? Však to je recept na zkázu. Hodnocení: Proč je každá druhá konverzace o sexu a o tom, jak je někdo nadrženej?/10 ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Profesor sa vezie na vlne seba ľútosti a Masile sa mu musí pokúsiť pomôcť. Nairobi potrebuje nutne operáciu, ktorá by jej mohla zachrániť život a nastupujú doktori z Indie. Prevedenie: Opäť veľmi slabá časť na to že sa jedná o pilot novej série. Ak by nebola retrospektíva s Berlínom nedám ani priemerné hodnotenie. 50% ()

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)
  • Ve 35. minutě na Berlínově svatbě zpívá Berlín skladbu „Ti amo“ od italského zpěváka Umberta Tozziho  z alba „È nell'aria...ti amo“ z roku 1977. (Trajektt)

Reklama

Reklama