Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zloba a zármutek zvýší napětí ve skupině. Truchlící Profesor se pokusí o troufalý a nebezpečný útěk. (Netflix)

Recenze (22)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fakt nevím, co si mám o týhle epizodě myslet. Ale jestli i po tom, co právě spálili na uhel nevinný policajty, je bude veřejnost pořád podporovat... Třetí série už mi ty charaktery tak znechutila, že začínám fandit policajtům a už mi je dokonce i jedno, jestli Nairobi přežije nebo ne. Ale vsadím se, že jo, protože i když náš tým lupičů doslova nikdy neoperoval a s doktorem nemá ani jeden z nich nic společnýho, nakonec to nějakým zázrakem dokážou i bez videohovoru. Mark my words. A pak je tady ta šílená komedie s tím býkem ježiši. :D Tomu už se fakt můžu jenom smát, co to zase je prostě? Najednou se z ničeho nic uprostřed lesa objeví obří býk. A že Profesor vůbec bral v potaz, že by jim mohli poskytnout chirurga po tom, co vyhodili do povětří celý obrněný auto.. ach jo. A víte, co je ještě větší komedie? Navrhnout Tokyo na velitelskou pozici gangu. Tokyo?? Však ona s Riem posrala, co mohla, jak někoho vůbec může napadnout ji dát do čela? Však to je recept na zkázu. Hodnocení: Proč je každá druhá konverzace o sexu a o tom, jak je někdo nadrženej?/10 ()

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Popcorn a pivko a čtení Trevorových komentářů. To je snad lepší než samotnej seriál, který nenavázal na totální mindfuck na konci minulé sezony, trochu mě tam sral ten zpěv Berlina, ale jinak stále super. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napriek tomu že každá a jedná epizoda je stereotypná našli sa uživatelia ktorí neverili tomu že sa El Magnifico Professore dostane aj z tohto problemu. Policia postupuje lesom a strieľa do korun stromov, skúsena vyšetrovateľka nedokaže rozoznať že profesor telefonuje z uzavretej drevenej debny kde by bol zvuk tlmeny a ozvena hlasu volajuceho a nie z rýchlo iduceho auta, každy zo zlocincov je behom rychlokurzu špičkovy chirurg a nakoniec 255 mierenie zločincov medzi sebou navzájom. K tomu si pridajme krásnu melódiu zo svadby a španielska telenovela o neschopnej policii a super zločincoch neprinaša nič nové. Teda nový super fail. Marseille dá El Magnifico Professorovi rebrik z rúk a sám potom predkočí z - chvíľka napätia - kde sa vzala tu sa vzala kocka slamy. ()

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napětí je pryč. Což je v okamžiku, kdy můžou scénáristi jakejkoli průser přeměnit na promyšlenej plán během půlminuty, logická věc. Díky postavám La Casa pořád dejchá. Má ale prostřelenou plíci. ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní úvod pokračující tam, kde minulá série skončila, tedy v maximálním napětí u obou příběhových linek, načež se nejelo na staré známé rushující tempo. Zatím to vypadá dobře. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Profesor sa vezie na vlne seba ľútosti a Masile sa mu musí pokúsiť pomôcť. Nairobi potrebuje nutne operáciu, ktorá by jej mohla zachrániť život a nastupujú doktori z Indie. Prevedenie: Opäť veľmi slabá časť na to že sa jedná o pilot novej série. Ak by nebola retrospektíva s Berlínom nedám ani priemerné hodnotenie. 50% ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Netflixu jsem při čekání na čtvrtou sérii narazil na nějaké české filmy. V součtu se v nich toho nestane tolik, jako v jednom díle tohoto seriálu. Má to všechno- akci, napětí, vtip, emoce...hýří to nápady. Za Ti amo a za Pamuka plnej kotlík. ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je nejslabší díl celého seriálu. Je tady toho na mě příliš. Nepochopitelná debilita Denvera, který se nechá nesmyslně vyprovokovat Arturitem, shození veškerého internetu jen tak - z PC, byť policejního...Snad to ve čtvrté serii nebude v podobném poslabším stylu pokračovat... ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otvarak stvrtej plynulo nadvazuje na ten mizmas na konci trojky. Nema zmysel stracat cas rozpisovanim veci, co divacky rusili, ale dej je zial stale znacne naivny az hlupy a nech sa udeje hocijaky "priekak" bol "dopredu premysleny a ocakavany". Blbost. Atmosfera, a to je asi najvacsi problem, takmer ziadna a vacsinu hereckych stvarneni uz vnimam len ako divadelne postavicky, ku ktorym nemate ziaden vztah. Ok, par z nich dokonca otravuje. Som vsak zvedavy na "erudovany" sposob, akym to tvorcovia vymysleli na zaver, takze.......vdaka za rychloposuv. ;) Neodporucam. ()

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednotlivé epizody seriálů nemám ve zvyku komentovat, ale zde prostě musím. Jedná se o doposud jednoznačně nejslabší epizodu seriálu, která ve svých přibližně 53 minutách obsahuje kolem 40 minut balastního materiálu, který do příběhu ani do tohoto seriálu vysloveně nepatří a tvoří pouze vatu. Takové vaty pozvolna přibývalo už v předchozí sérii, ale zde je to vrchol. Vaty je více než skutečného obsahu, a to je velmi smutné! Děj se tedy samozřejmě v této epizodě prakticky neposunul. Řekl bych, že po koupi práv k seriálu Netflixem, jej čeká stejný osud jako House of Cards. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze seriálu už se stalo to,že všichni jsou nesmrtelný.Bohužel tento aspekt už mě začíná silně štvát.Je vidět,že tvůrci musí nechat kostru postav stále při životě.Je to sice pěkně natočený,má to i pěkný akční stále potenciál,ale stejně už tušíte,že profeser přijde s tím,že to vše bude jinak.Tím tento seriál ztrácí napětí a i kdyby postava zařvala,tak to bude následkem toho,že to tak mělo být.Třetí série už byla vcelku omáčka a zde se šalamounsky dostáváme opět do hry.Už by to vážně chtělo vypadnout z banky a začít někde jinde a klidně vzít i více nových postav na úkor těch starých,protože ty přešlapují na místě a autoři už ty trumfy prostě nedají,ale přesto ještě kouknu asi i na tu čtyřku celou,protože když vypnete mozek,tak to má svoje kvality. ()

JaraSit 

všechny recenze uživatele

Je to stereotypní a nepřináší to vlastně žádnou invenci oproti předchozím sériím? Snaží se to vnášet napětí do honby za profesorem, i když všichni vědí, že on je netknutelný? Má to občas logické neduhy? Ano! Ano, stejně jako první 3 série. Od tohoto seriálu jsem ani nic jiného nečekal a nechtěl. Dostal jsem přesně to, po čem jsem toužil. Vzhledem k žánru výborný start série. ()

Reklama

Reklama