Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (117)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ačkoliv nejsem znalcem španělské filmové či televizní tvorby, vypadá to, že tahle produkce dokáže směle konkurovat té americké či britské, a to bohužel i s drobnými neduhy – i když si z různých klišé a situací dělají tvůrci legraci („Tohle není film od Tarantina!“), sami některým podléhají (vyjmutí kulky a její cinknutí o mísu jako moment spásy). Přesto se mi líbí, jak je to plné napětí a zvratů, jak divák střídá sympatie k jednotlivým postavám, jak se situace neustále komplikuje a největším problémem dokonalé loupeže je vlastně nedržení se předem stanovených pravidel. (1 360.) ()

Jan.Cada1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním rozjezdovém a slabším dílu se rozjela fantastická seriálové jízda. Neustálá zvědavost a napětí jednotlivých dílů (otevřené konce) vás donutí si hned zapnout další - btw. tato metoda je skvělá i v knihách (detektivky). Skvělí herci, hudba a hlavně promyšlený příběh seriálu - to vše se tvůrcům povedlo na jedničku. Ke zhlédnutí tohoto seriálu mě povedla ségra a musím jí tímto taky poděkovat. V dalších sériích budu určitě pokračovat. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.SÉRIE „NEJLÉPE PLACENÁ PRÁCE V DĚJINÁCH....“ /// Bez nějakejch dlouhejch předeher… prostě jdou rycle na věc. A já čumím, jak je to všechno promakaný... jak ze sebou nenechávaj vyjebat, jak Profesor je o krok na před… Na druhou stranu, jestli si někdo myslí, že udělat banku v osmi (devíti) lidech bude prdel, tak nezná lidi. Právě oni jsou totiž tím faktorem, kterej i geniální plán může poslat do zlodějskýho propadliště. Takže jsme v napětí, protože situace se vyvíjí „venku“ i uvnitř. A je to DOKONALÁ šachová partie. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Kradu proto, abych se odrazil ode dna. 2.) Myslím si, že su genius. 3.) Thx za titule „Yusek“ a „Mejsy“. /// PŘÍBĚH ***** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ku kazdej epizode som par postrehov uz vyjadril a tak len zhrnutie v skratke. "Inteligentnych lupezi" sme tu uz mali kvanta. Tato spanielska je osobita svojim pohladom a temperamentom a vnesenou emociou svojich predstavitelov. Zo dve tri epizody boli z mojho pohladu velmi slusne. Zacal som pozerat hlavne kvoli vysokemu hodnoteniu a nametu. Studenu sprchu v pilote som naozaj necakal. Serial je hodne naivny a naozaj dost logicky dieravy. Pokial ste vnimavy, ci narocnejsi divak, dost veci vas bude vyrusovat. Aj podvedome. Rozmanite a pestre charaktery vsak tvrocom davaju velke moznosti a obcas nejake zvraty prekvapia a par postav je divacky atraktivnych. Za mna vsak len ledva priemer. Obcas som sa bavil, sem-tam krutil hlavou. Aby som sa dozvedel ako sa to skonci, siahnem vsak po pokracovani. Dufam, ze sa to zlepsi. Objektivne dvojhviezdie, hviezda naviac za par vydarenejsich scen. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná série. Sice první dva díly mě ihned nechytly, ale následně jsem sérii zkouknul během "chvíle". Cliffhangery, sakra, to mi lehce připomíná Lost, skončí díl a ihned se musí na další, jinak se nevyspí. Postavy jsou velmi dobré, vcelku sympatické, oponenti jsou zde prostě zlí (až na hlavní inspektorku). Jediný menší mínus, scénář občas děravý, ale to už tak bývá u hispánských seriálů. I tak jasných 5*. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)
  • Zhruba v 44. minutě dá Denver (Jaime Lorente) Arturovi (Enrique Arce) do úst nataženou pistoli. Ovšem dle jejího názvu je zcela jasné, že jde o tzv. Plynovku. Jedná se o Vector 9mm P.A.K. od výrobce RÖHM na poplašné nebo plynové nábojky. Takže je otázkou zda filmaři používají plynovky a někomu nedošlo, že si toho lze všimnout, asi těžko si Denver půjčil zbraň od unesených. (KITTbx)

Reklama

Reklama