Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Španělská tvorba se mi doposud docela vyhýbala, ale Money Heist mě navnadil vydařeně sestříhaným trailerem, jež mě zaujal (a když si to vzal na paškál Netflix, tak jsem si říkal, že chybu ani nemůžu udělat). Ten retrospektivní nápad, kdy se vždy divák podívá do minulosti do samotného plánování největší loupeže ve Španělsku, mě ohromil. Ono by se totiž po pár epizodách dostavil pocit nudy a pocitu, že už se to nějak vleče. Každý divák má možnost si najít jednu postavu, které začne fandit, a to díky tak rozdílným osobnostem jednotlivých členů týmu (pro mě asi Berlín, na jednu stranu fanatik, ale na druhou osoba s nesmírným charismatem, a samozřejmě El Profesor). Druhá série mi přišla oproti té první trochu fantastická, jednoduše tam bylo moc náhod. Když přijde na akci, tak tam vidím největší slabinu seriálu. Natočená sice famozně, ale nereálně, skoro nikdo při přestřelkách nepřijde k úrazu (a že jich nebylo zase málo). I tak ve výsledku pořád skvělá podívaná. Uvidíme, jakého příběhu se dočkáme v třetí sérii. Za mě dávám 86 % ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třebaže jsem musel na svém druhém profilu v průběhu druhého partu udělit několikrát jen čtyři hvězdy, celkový dojem i pro tentokrát padá na plný počet. Vracíme se přesně tam, kde první řada skončila, věci se začínají ve velkém komplikovat, pár Profesorových těsných úskoků před zákonem už trochu drhne, jinak ale stále jedete bez přestání s maximální zvědavostí, jak to všechno skončí. S neustálou myšlenkou na to, že se seriál měl poslední epizodou této série definitivně uzavřít, je třeba říct, že se všechno vyvedlo zakončit dokonale a u posledních minut 9. dílu mi opravdu zářily oči. Zkrátka geniální španělský počin. [viděno na Netflixu] ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak už to tak bývá, počáteční kouzlo první řady zmizelo. Navíc je ta druhá o dost telenovelovější. Přestože je to festival zavlasypřitažeností, bavilo mě to. Jen to není zdaleka tak chytré, jak jsem si z toho hype kolem představoval. Naštěstí mi to vynahrazuje postava inspektorky Raquel....přesně můj typ. Dám 4*, ale jsou opravdu slabé. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mělo to vymazlenej Shawshank závěr a krásně se to uzavřelo, v průběhu těch devíti dílů mě ale některé postavy začaly iritovat přílišnou výřečností (Berlín) a do kola opakovanými gesty (Tokio). Po delší době je to ale zase seriál, který mě do sebe dokázal vtáhnout a nepustí mě, dokud se na něj nedodívám (ještě mě čekají 2 série). Přesto mu jednu hvězdičku uberu, spokojenost na 80 procent jsou u mě 4. P.S.: Zajímavý sledovat, co musí normální smrtelník absolvovat kvůli cca 5-ti miliardám. Babiš by kvůli tomu ani nevstal z postele. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díly paráda, pak to ale nějakým způsobem ztratí velkou část mýho zájmu. Děj sice pořád dobrý, jen tý nezáživný (převážně vztahový) břečky je tam na mě asi až moc. A rozebírat radikální změny chování z důvodů (ne)morálních pohnutek vrchní komisařky nemá smysl vůbec, protože to smyslu postrádá, stejně jako nekonečný sklepní přestřelky v závěru série. Ale když tohle všechno opomenu, pořád ještě celkem dobrý. 78%. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama