Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve Španělské národní bance už banda strávila víc než 100 hodin a Profesor je v ohrožení. A aby toho nebylo málo, blíží se nový nepřítel – armáda. (Netflix)

Recenze (77)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco u předchozích čtyřech sérií jsme se chytali za hlavu, s jakou inteligentní invencí zas Profesor přišel, zde jsme se chytali za hlavu, co za nesmysl jsme to sakra právě zase viděli. Pořád koukatelná a zábavná záležitost, nicméně kouzlo předchozích sérií už vyprchalo a mnohdy už jsou to jen scény vytažené ze zadnice. ()

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to strašně, že jsem měla chuť se na to vykašlat. No, nebyl by to jediný promarněný potenciál seriálu za poslední dobu… ALE! Světe div se, kvalita první a druhé řady se vrací v posledních třech dílech, kdy konečně jsou city, nostalgický chvilky a krize Profesora, nahrazeny plány, genialitou a vlastně vším, čím tenhle seroš na začátku bodoval. A jo, velký finále bylo opravdu velký. Takže i když jsem byla v rozpoložení 2, max 3 hvězd, dávám 4. Jen si teda 5 nechávám za ten zbytečný začátek, který mě málem odradil. ()

Reklama

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Má to svoje chyby, ale ako ukončenie seriálu celkom slušné. Čakal som, že tá telenonela už nikdy neskončí, no nakoniec to u mňa nečakane zabodovalo. Niektoré zvraty sú ešte teraz, pár dní po dopozeraní, neuveriteľné, ale už sme si zvykli. Na konci síce chýbalo pár postav, čo kus zamrzí. Som však rád, že som si to pozrel, bola to jazda. Cau bella cau... ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z divácky nejúspěšnějších seriálů posledních let dospěl do svého ultimátně očekávaného konce a třebaže ono vyvrcholení spousta striktních obdivovatelů chválí, já jsem upřímně zklamán. Po pro mě nepříliš poutavé 3. a 4. řadě přišla 5. v září s absolutním oživením upadající seriálové značky a neváhal jsem hodnotit tak, jako kdysi v první sérii. Prosincové zakončení jsem vyhlížel jako 5leté dítě Ježíška, nakonec jsem ale dostal směsici překombinovaných zvratů, které skvěle fungovaly v případě první loupeže, teď už ale zkrátka nemohou nikoho ohromit. Svět byl zaslepen, já ne, finále jsem si představoval jiné, ale stále jde o seroš, který si i v mém srdci našel důstojné místo. [viděno na Netflixu] ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prví dvě sérky mě hrozně bavily, třetí a čtvrtá byly ještě okey, ale první půlka téhle finální, byla naprosté utrpení a její druhá půlka byla lepší jen kvůli tomu, že zdechla Tokio a nemusel jsem se dívat na ten její namyšlený, povýšený ksicht (navíc když umře, tak ji tam všichni oplakávají jakoby umřela mamka od rodiny a ne kráva, která jim tam přidělává potíže v délce všech pěti sérií.) Celá ta druhá loupež je hrozně překombinovaná, furt tam jsou další a další odbočky a při každém dalším díle, se už soudný člověk jen začne pousmívat nad tím co všechno těm blbečkům prochází. Na druhou stranu, pokud to lidi baví tak nic proti tomu, jen já už asi stárnu a stává se ze mě zatrpklý debil, který u sledování nechává zaplý mozek:D ()

Galerie (28)

Zajímavosti (6)

  • Ve 37. minutě slyšíme v pozadí skladbu „Kingston Town“ od britské hudební skupiny UB40 z jejich alba „Labour of Love II“, které vyšlo v roce 1989. (Trajektt)
  • Ve scéně, kde se Berlín (Pedro Alonso) baví se svým synem v restauraci, je slyšet píseň „ily (i love you baby)“ od zpěváka Surf Mesa. (orionn12)
  • Nákladní automobily, kterými je odváženo zlato, jsou typ Mercedes Atego. Ty ale mají nosnost max 9,5 tuny. Na přepravu 90 tun by jich potřebovali deset a ne jen dva. Také když se převáží celý baráček a v něm má být všechno zlato, tak by to nešlo, jelikož žádné běžné nákladní auto nemá nosnost 90 tun. (xisp)

Reklama

Reklama