Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve Španělské národní bance už banda strávila víc než 100 hodin a Profesor je v ohrožení. A aby toho nebylo málo, blíží se nový nepřítel – armáda. (Netflix)

Recenze (77)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dům z papíru jen trochu, hlavně dům dvouciferného IQ, které jenom naplňuje vlhké touhy, kdy postavy jsou neustále v nesnázích, do kterých se ale dostávají svojí demencí. A o scénu později vyjebou z celou armádou. Doslova. Jestli jsou ve Španělsku všichni takhle, tak bych se nedivil, kdyby ta země byla před bankrotem. Ou... Hlavně je perfektní, jak je show designovaná jako porno bez části, která je v pornu potřeba. Jako ta trapná předehra, která ostatní donutí jít na sexuální akci. Postavy rádi mluví o svých koňo a pičidelaz, ale je to jenom primitivní získávání si diváků, kteří asi na toto slyší. A je jim patnáct. Asi. Já fakt nevím. ()

Trilobitter 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Profesor dokázal vytvořit iluzi, že ví, kde je nakradený zlato, tak i poslední dvě série Money Heist dokázaly vytvořit iluzi, že jde o kvalitní šou, nikoliv o vypočítavej shit nastavovanej jen proto, aby Netflix vydělal pár dalších miliard. Poslední série je vedle totální nudy taky fakt trapná. ()

Reklama

psychoJoa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začalo to strašně, že jsem měla chuť se na to vykašlat. No, nebyl by to jediný promarněný potenciál seriálu za poslední dobu… ALE! Světe div se, kvalita první a druhé řady se vrací v posledních třech dílech, kdy konečně jsou city, nostalgický chvilky a krize Profesora, nahrazeny plány, genialitou a vlastně vším, čím tenhle seroš na začátku bodoval. A jo, velký finále bylo opravdu velký. Takže i když jsem byla v rozpoložení 2, max 3 hvězd, dávám 4. Jen si teda 5 nechávám za ten zbytečný začátek, který mě málem odradil. ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Šlo vidět, že už to mlelo z posledního, ale sakra, poslední várka epizod nabídla takovou šílenou scénaristickou mánii (nechápu, jak to dokážou dělat za běhu), neutuchající infarkt a briliantní hudbu. A jakože jasně, nepřináší to žádnou inovaci oproti předešlým sezónám a jede to na stejné bázi, ale přesto u toho budete těch 5 hodin sedět a neodlepíte se. A to je asi ta nejpozitivnější věc, co mě Money heist naučil. Jo, a takhle briliantně zpracovaný finální titulky jsem ještě neviděl… ()

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prví dvě sérky mě hrozně bavily, třetí a čtvrtá byly ještě okey, ale první půlka téhle finální, byla naprosté utrpení a její druhá půlka byla lepší jen kvůli tomu, že zdechla Tokio a nemusel jsem se dívat na ten její namyšlený, povýšený ksicht (navíc když umře, tak ji tam všichni oplakávají jakoby umřela mamka od rodiny a ne kráva, která jim tam přidělává potíže v délce všech pěti sérií.) Celá ta druhá loupež je hrozně překombinovaná, furt tam jsou další a další odbočky a při každém dalším díle, se už soudný člověk jen začne pousmívat nad tím co všechno těm blbečkům prochází. Na druhou stranu, pokud to lidi baví tak nic proti tomu, jen já už asi stárnu a stává se ze mě zatrpklý debil, který u sledování nechává zaplý mozek:D ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Ve 37. minutě slyšíme v pozadí skladbu „Kingston Town“ od britské hudební skupiny UB40 z jejich alba „Labour of Love II“, které vyšlo v roce 1989. (Trajektt)
  • Na začátku tohoto dílu můžeme slyšet skladbu „Friday I'm in Love“ od zpěvačky Phoebe Bridgers z roku 2018. Tato píseň je coververzí od britské hudební kapely The Cure. (Trajektt)
  • Ve scéně, kde se Berlín (Pedro Alonso) baví se svým synem v restauraci, je slyšet píseň „ily (i love you baby)“ od zpěváka Surf Mesa. (orionn12)

Reklama

Reklama