Reklama

Reklama

Bakaláři - Série 3 (1974) (série)


Křeček (S03E36)

(epizoda)

Obsahy(1)

Hlavně nenápadně... Mužská část jedné venkovské rodiny – dědeček (I. Prachař), zeť (L. Frej), syn (D. Prachař) a vnuk se domluví, že budou pěstovat křečky na výdělek. Nesmí o tom vědět babička (B. Böhmová), která své mužské dobře zná. A tak to dělají tajně. Vše se prozradí, když nejmladšího podnikatele křeček kousne... (Česká televize)

Recenze (7)

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem pohodová i "akční" záležitost, byť na tomto formátu poněkud obšírně vyprávěná. Pointa mě pobavila (i když v důsledku měla negativní dopady - ale to hrdinové nevěděli). ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle je přesně ten typ příběhu, kterému bych věřil každé slovo. Těch absurdit bylo totiž tolik, že se to ani nedá vycucat z prstu. Navíc kvalitní herecké obsazení. Není to zrovna vysoce zábavná povídka, ale její humornost zvyšuje už samotný nápad rodiného klanu a pak ty trable, co je všechny čekají. Mnoho podobně zamotaných situací s neuvěřitelnými následky znám i z naší rodiny. A křečka jsme doma taky měli. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neznám nikoho, kdo by praktikoval podobný hovadiny, ale zřejmě to byl jeden z průvodních jevů života za socialismu - bláhová vidina snadného výdělku. Raději nechci ani vědět, jak to dopadlo s těmi zmijemi... (14%). ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem vždycky myslela, že zvířata se chovají a pěstují se kytky... Nicméně pánové se rozhodnou křečky pěstovat a místo, aby si koupili pár ve Zverexu, jdou je odlovit na pole, při tom mladýho jeden akční křeček kousne, nateče mu ruka, pak mu shnije a upadne. Ten pak zešílí bolestí a celou rodinu nechá sežrat ostatníma pochytanejma křečkama. No, to kecám, ale kdyby to tak bylo, bylo by to možná ještě o fous zábavnější. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama