Reklama

Reklama

Valerian a město tisíce planet

  • Francie Valérian et la Cité des mille planètes (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Valerián (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Valerián má se svou kolegyní více, než jen profesionální záměry, neustále ji bombarduje milostnými návrhy. Ale pověst, která jeho vztah k ženám provází a konzervativní postoje Laureline vedou k tomu, že ho neustále odmítá. Na rozkaz velitele (Clive Owen) se Valerián a Laureline vydávají na společnou misi do ohromného mezigalaktického města Alfa. Alfa je neustále rostoucí metropole, kterou obývají tisíce tvorů ze všech koutů galaxie. Žije zde 17 milionů obyvatel, kteří spojili své dovednosti, technologie a zdroje pro společné dobro. Jak už to ale bývá, ne každý má v Alfě stejné bohulibé cíle. Zdá se, že jakési tajemné síly se chystají náš rod ohrozit! (Bioscop)

(více)

Recenze (860)

stalkicz 

všechny recenze uživatele

Sou to takove slabsi 4. Film je zde podhodnocen. Podle me kvalitativne o neco lepsi nez druzi Strazci galaxie. Kdyby to natocil marwell tak to vydela miliardu.. ()

WikingVik 

všechny recenze uživatele

Dva vzhledem šestnáctiletí hlavní hrdinové jsou posazeni do rolí jakýchsi superagentů. Kosí kohokoliv kdo jim přijde do cesty a všichni okolo jsou troubové. Asi bych se musel vrátit časem do svých šesti, aby se mi to líbilo. Prostě takové sci-fi pro žáky první třídy. ()

Ivuska71 

všechny recenze uživatele

S dojetím a láskou vzpomínám na Pátý element, který byl pro mě naprostým zjevením. Dle mého skromného názoru byl stěžejním filmem zcela výjimečným, a natolik kouzelným, že jsem ho viděla nepočítaněkrát. Luc Besson od té doby podobný nenatočil. Až teď. Opět je tu to kouzlo, které mě vtahuje do děje. Barevný, snový a tajuplný svět mimozemských bytostí, vesmírných plavidel a neuvěřitelných dobrodružství. Dokonalý zážitek! ()

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Opravdu se jedná o Pátý element nového tisíciletí. Bu´dme upřímní. Mnoho lidí říká, že Pátý element je lepší. Opravil bych to na "byl lepší". Doba pokročila, film se změnil, my se změnili. Co bylo před 23 lety cool, už moc cool není. Podívejte se sami na většinu hitů té doby a sami zjistíte, že jsou už méně koukatelné z hlediska řemesla a stylu. DNesk je z krátka digitální doba a "analogová" podívaná je už zkrátka historie. K čemu sebelepší příběh, sebelepší herci, když se na celek člověk dívá s úsměvem, protože už to zkrátka není ono. Takže Valerian - je vidět, že se jedná o non USA film už jen dle stylizace a krásných výjevů. Příběh také není až tak zlý, ale zkrátka nápaditost vítězí. ()

Majrek 

všechny recenze uživatele

Film by se měl jmenovat spíše "Valerián a město tisíce chujovin", pak by byl název, myslím, mnohem přiléhavější. Vizuálně dobré, úžasně barevné a genderově i "rasově" jistě korektní (tedy až na vyhrocené akční scény, ve kterých jsou nemilosrdně likvidovány celé kmeny různých ras). Ale nějak mne neoslnil děj, ani ti dva adolescenti v hlavních rolích, kteří si hráli na nejtvrdší cool superagenty ve vesmíru. Prostě jim ta role tak nějak nesedla. Dialogy mezi postavami byly asi stejně dokonalým počinem, jako zjevení Rihanny a stotisíckrát opakovaný slib manželské věrnosti... Besson dal zřejmě šanci všem kreativcům, aby zapojili své mozky a každý do filmu vložil nějakou svoji myšlenku. Zkrátka, člověk se u sledování filmu párkrát musel plácnout do čela a zavrtět hlavou nad nějakou tou ulítlou magořinkou, ale zábavné to zase bylo... ()

Naby 

všechny recenze uživatele

Paradní scifi s neotřelými nápady a zábavou. Začnu s tím horším. Hlavní dějová linie, je bohužel dost předvidatelná a průměrná. Některé dialogy trochu trapnější, prvních pár minut mě vystrašilo, že půjde o něco úplně jiného. Nicméně kupa scén, které by ve filmu vlastně ani nemuseli moc být byly naprosto super. Super efekty, vtipné, lehtivé, akční, zcela nové nápady. Zkuste si na filmu najít pár scén, ktreé se vám budou líbit a uvidíte, že nebudete litovat. Vlastně mi ani nepřišlo, že je to tak dlouhý ;-). Celkem 4,3* ()

DarkViper 

všechny recenze uživatele

jedna hvězda za skvělou práci grafiků, ale teda, takhle posranej film jsem dlouho neviděl, režisér je totální amatér a z hlavních herců vyzařuje odér slizkosti a nadřazenosti do toho, ještě započítejte zaprodanou rihannu, která si střihla roli kabaretní kurvičky a výjde vám z toho dvouhodinová ztráta času a přitom efekty fakt super... lituju té promarněné práce. ()

Zaba 

všechny recenze uživatele

Mě se to prostě líbilo. Hezkej oddechovej film. Je fajn, že se na to dá koukat i s dětma. Ze začátku mi nesedělo obsazení Valeriána, ale pak jsem si nějak zvykla. Laureline je v podání Cary fantastická. Děj má spád, takže jsem se nenudila. Za mě prostě paráda. Luc Besson je prostě srdcovka :) ()

Tethys 

všechny recenze uživatele

chtělo to obsadit víc sympatické hlavní představitele - oba herci se hodí spíš do rolí záporáků. Vizuálně hezká podívaná. ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Trochu navrat 5 Elementu, i kdyz Bruce nahradit nelze, mezi touhle dvojkou to fakt jiskrilo. Jedine co bych filmu vytkla je ten "uprchlicky presah". Kdyby zustalo jen u bezneho vrazdeni a zametani stop, nebo u nejakeho intergalaktickeho zla, urcite by se mi to libilo vic. Davam 4**** (mozna spis 3***+), ale ja tyhle intergalakticke magoriny fakt miluji:-) a provedeni a variabilita a fantazie Luca Bessona snad nemaji hranic. Doufam, ze se aspon nekdo z hollywoodskych prizdi*racu inspiruje a dostanou podobne koule i radoby "hity" kin. ()

AmunRa 

všechny recenze uživatele

Měsíc po shlédnutí si pamatuji jen ohňostroj triků a barev. Příběh i herecké výkony byly tak mdlé, že o nich nemá vůbec smysl mluvit. V paměti mi zůstala jen rolička Johna Goodmana, kterého jsem také zažil v lepší formě. ()

UnderDeath 

všechny recenze uživatele

Skoda jen, ze v hlavnich rolich byly tak mladi herci. To z toho udelalo spise pohadku nez film. Vizual 5* Pribeh 5* Herci 3* Suma 4* ()

Související novinky

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

Rádio Filmové melodie obohacené o 515 skladeb!

13.08.2017

ČSFD rádio Filmové melodie jsme právě obohatili o více jak 515 tracků z největších soundtrackových novinek posledního roku! Navíc s úpravou playlistu, ve kterém každá druhá skladba je novinka.… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama