Reklama

Reklama

Tisíc chutí ulice

(seriál)
  • Česko Ainsley Harriot - jídlo ze stánků (více)
Velká Británie, 2014, 10x47 min

Hrají:

Ainsley Harriott (průvodce)

Obsahy(1)

Ainsley Harriott je britská televizní celebrita. Jeho studiové pořady o vaření byly svého času velmi populární. Nyní ale studio opustil a vydal se na kulinářské putování po osmi světových velkoměstech, aby nám přiblížil místní kuchyně. (Česká televize)

Recenze (13)

tehol 

všechny recenze uživatele

me to bavi vic nez ten francouz, ainsleyho komentar a humor mi sedi mnohem vic, i kdyz je to obcas cringe, tak to dokaze prevratit v zabavu, napr. kupovani hrnce v maroku nebo kde :D (kamera a jidla samozrejme vzdy vypadaji skvele) ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Lehce slabomyslný komentář nezkazí vysoce informativní a zajímavý šťavnatý vhled do lokální stravovací kultury. 1) Běžná televizní kuchařina je o vaření. Chutě ulice jsou věnovány turistickým zážitkům, mezi něž stravování bezesporu patří. 2) Orientace na pouliční jídlo mi velmi vyhovuje. Podobných pořadů není mnoho a pro turistu jsou jako dělané. ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Další z řady gastro pornografických pořadů o tom kterak se na ulici znásilňují a vraždí zvířátka, aby mohli skončit v nenasytných lidských dršťkách. Výtku mám k tomu, že pán Ainsley Harriot zřídkakdy cestuje někam jinam než za hranice nějakého většího (zpravidla hlavního) města. A taky hledá jídlo ulic tam kde není - copak je snad Island rájem kebabářů, ejša bister s nudlema? Ale jinak ochutnal papuchalka, smradlavýho žraloka a velrybu - tak mu ten drobný islandský ou(t)let promíjím. Nadaboval to "Cartman", "Wiggum", "Jim Carrey" v jedné osobě tak se to dá poslouchat. Lepčejší pořad než-li S kuchařem kolem světa se mě to ale nepozdává... ()

pulula 

všechny recenze uživatele

Ainsley je kuchařská celebrita se všim všudy (viz. obsah), je také zábavný, miluje jídlo a rád ochutnává nové chutě. Při sledování tohoto pořadu se ale nemohu ubránit srovnání s mým blíbencem Fredem Chesneau, a to nemám jen na mysli Fredův smích, ale i jeho lidskost a pokoru. ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Všechny díly na 4* rozhodně nejsou, ale ujde to. Dobře netradiční byl Island a nebál se říct, že je to hnus :-). Ainsleyho komentář mi nijak slabomyslný nepřipadá, možná je tím myšlen dabing. ()

Rochester 

všechny recenze uživatele

Pohodář, labužník a skvělý kuchař i průvodce. Doporučuji nesledovat seriál nalačno, ale mít po ruce nějaká malá soustíčka ! : )))))))) ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem všechny díly, ale je to pěkný. Mimo kuchyně se, občas, dozvíme i něco z místních kulturních zvyků, občas musíme zatajit dech u toho, co se kde jí, ale pak můžete aspoň machrovat před kamarády. ()

Meeryan 

všechny recenze uživatele

Ainsley je výborný kuchař, pro mě je to povinné, jsem blázen do jídla a cestování. Podle mého názoru a osobních zkušeností je pouliční jídlo lepší (dokonce i více zasytí) než některé předražené snobské restauranty... Ne všichni vyděláváme dost peněz... Pouliční jídla jsou i chutné, jednoduché, originální, občas i s tradičně starými recepturami a hlavně cenově dostupné. Ať se jdou šéfkuchaři jako Ramsay nebo Pohlreich vycpat se sous vide (maso v igelitu) a podobnými jídly... ()

subic 

všechny recenze uživatele

Tohle není Hrnečku, vař. Tady Ainsley Harriott cestuje různě po světě, ochutnává a komentuje a až teprve potom sem tam něco uvaří. Mě se tenhle pořad líbí, i když radši mám S kuchařem kolem světa s bílím Frantíkem Frédéric Chesneau z Bretaně. 70% ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Miluju cestování a ochutnávání místních jídel ...Viděla jsem Bourdaina, Chesnaua ...Ainsley mne tedy nemohl minout. A jsem velice mile překvapena. Skvělý a vtipný průvodce. Nejvíc je díl z Tchaj-wanu a záchodová restaurace :-D To mne fakt pobavil. ()

Reklama

Reklama