Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

castor 

všechny recenze uživatele

Moji milí, sociální sítě opravdu nepředstavují reálný život. Střet s realitou pak může způsobit o to větší problém. Třeba při seznamování. Ale vlastně: vždyť to tak dnes chodí. Vše je zrychlené, povrchní a prázdné. Vznikají proto televizní formáty „zábavy“, kdy se třicítka slepic s tunami make-upu natřásá před kohoutem, který si myslí, že cool tetovačka a laciná gesta ještě dneska na někoho platí. I když asi jo. Na základě minima informací má slípky zaujmout samec z řádu hrabavých (tipuju, že nahrabat si chtějí hlavně ony), hejno začne mačkat (to ještě většina zvládne) tlačítko, kterým ptákovi dávají najevo, že pod jejich peří se nedostane. Svět se zbláznil. Ten televizní definitivně. Náladu to svou tupostí ovšem paradoxně zlepší. Prachař naštěstí pohotový. ()

HolyKeeper 

všechny recenze uživatele

Ještě než jsem se na tohle "dílo" poprvé podíval, tak jsem si řekl, ze to bude asi něco jako novodobé Rande, které kdysi dávno běželo na TV Nova. Dost jsem se mýlil. Seznamování je ještě naivnější a nudnější. Celé to působilo jako show, s pozlátkem seznamky. Bohužel ale dost nudná show, kde se toho moc neděje. Každopádně je tento pořad hodný úcty, jelikož se jedná o naprosto bezkonkurenční odpad v zábavním televizním odvětví. Jedna hvězda snad jen na odlehčení za pár docela pěkných slečen. ()

Reklama

TomX2 odpad!

všechny recenze uživatele

Pozor, pozor! Televízia JOJ nám prináša novú úspešnú show, plnú zábavy a talentu! Dneska tu máme tu tupé namaľované bábiky, ktoré sa živia urážkami a chudákov mužov bez nejakého talentu, ktoré sa na ne musia utrpene pozerať. Ale čo, aspoň dostali zaplatené a JOJka môže radosťou hlavu obíjať o strop, že konečne je im zaistená nejaká tá sledovanosť. Nemám nič proti zoznamkám, niekedy sú potrebné a dokonca som ich v minulosti aj sám používal, ale nie týmto absolútne nepekným, drzým a trapným štýlom. Ak mám túto úspešnú a veľmi kválitnú show od Tv Hnoj opísať slovami, jednoducho sa nemôžem na nič iné. ODPAD !!! ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Genderové peklo, proseté neúspěšným castingem na porno, o kterém do konce semestru vznikne půl tuctu diplomových prací, přičemž ani jedna to neuchopí stejně. Tohle svádí k tak idiotským sociologickým interpretacím, až v tom upištěném tyjátru nad slzou testosteronu, která protekla skrze gel na vlasy a kreatinovou svalovinu, tuším škodolibé dramaturgy Primy, kteří řvou smíchy v zákulisí pokaždé, sotva někdo z přítomných promluví. ()

belinko odpad!

všechny recenze uživatele

Som tak rád, že nie som dotyčný freddy, nakoľko čítať jeho komentár bolo miestami až priam bolestivé.. dať tomu plné hodnotenie a ešte nazývať odvahou postaviť sa pred nejaké šlapky pred šou, ktoré nemajú problém vybrať si chlapa za pár minút.. každý z opýtaných tam nepôjde, lebo je to sračka.. no on náš nezáujem vyčíta tomu, že nemáme odvahu.. ak sa tam zúčastňujú takýto ľudia (cháp hlúpy, debilní, idioti, kreténi, retardovaný a pod.) tak sa ani nečudujem, jeho hodnoteniu.. škoda len, že má občiansky a že sa môže vydávať ako plnohodnotný človek.. toto sú tie typy ľudí, ktorím by mali zobrať papiere a už by sa nemali ukazovať na dennom svetle.. tí, ktorím stačí tak málo, že tomu veľa nepochopia.. a k tejto trapárne - videl som pár minút, kým som stál za barom v krčme, pričom to tam bežalo.. bolo to trápne, zúfalé, snažiace sa byť vtipné a pritom mi bolo tam tých ľudí ľúto.. ale moderná doba si vyžaduje moderné riešenia.. keď som DEBIL a neviem sa zoznámiť so ženou (lebo som DEBIL) tak mi musí pomôcť niekto iný a odvysielať to pred celým národom, aby celý národ vedel, že som DEBIL... tak teda gratulujem, DEBIL freddy, aj tí ostatní, čo tam boli.. boli ste účastníci jednej z najväčších sračiek posledných rokov.. :) // PS - už len z čítania obsahu je jasné, že sa jedná o neprekonateľnú sračku ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno