Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Primácká verze novácké 90's kultovky Rande, ukuchtěná ve stylu mega-okázalých talentových soutěží. Ta přehlídka zlatokopeckých šlapek a laciných umělohmotných pornohereček je k nezaplacení. Z hlediska "dobrého" vkusu samozřejmě totální shit, ale funguje to (občas!) i na bázi ultimativního guilty pleasure bizáru. ;-) ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Mám taký pocit z teba, že keby som sa otočila bokom, tak už šukáš všetko naokolo." Děkuji tímto Pořadu Luďka Staňka za inspiraci, při hledání dna televizní zábavy. Já se sice domnívám, že ještě stále je kam klesat, ale sledovat seznamování "party dívek s velkým sebevědomím a malou slovní zásobou" je mimořádný zážitek. A to nejsem žádný intelektuál, takže mě nijak neuráží sledovat poskakující krásky, ale ať jsou raději němé. Nicméně za nechtěnou zábavu si tohle hvězdu určitě zaslouží. ()

Reklama

Buxholka 

všechny recenze uživatele

Nešlo si nevzpomenout na seznamovací pořad z 90. let - RANDE. Přesto tento pořad se neútápí v trapnosti jako devadesátková legenda. Seznamování je zde prezentované jako rychlé tak jak si to žádá doba sociálních sítí. Pokud se ti líbí - dej lajk, pokud nelíbí - dej koment. Chvilku to dokonce připomínalo i Česko Slovensko má talent. Podle mne je to celkově takové odpočinkové a mne to bavilo. Největší fór byl však nekonečný seznam maskérů uvedených v závěrečných titulcích. Aby se pak ty dvojice na následném rande vůbec poznaly :) ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Mě se to libí, nesmí se to brát jako seznamka, ale jako show. Holky odmítnou muže jen proto, že by po nich chtěl denně vyžehlenou košili. Dáma se diví, když má prsa pomalu větší než obličej, že se muž zaměřuje na prsa. Rande dost často nevyjde, kvůli tomu, že muž o zvolené ženě ví výrazně méně než ona o něm. Bylo by zajímavé udělat, kdyby byla i opačná soutěž, kdy by 30 mužů usilovalo o jednu ženu. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Okey, zhrňme si teda fakty. Áno, je to stupídne, je to maximálne okázalé a myslím si, že prihlásiť sa do tejto šou s pocitom, že možno si tu nájdem dievča pre život (alebo naopak si dievčatá nájdu svojho správneho chlapa) je absolútne mimo realitu. Neviem, možno to môže trošku fungovať a čiste možno to skutočne o niečom vypovedá, no skutočnosť je podľa mňa taká, že hľadať si takto partnera alebo partnerku je absolútne mimo realitu. Verím tomu, že keby sa ocitnem tu ako súťažiaci a medzi ženami by náhodou bola aj moja manželka, tak stavím svoj krk na to, že by sme nikdy neboli spolu. Pretože reálne je to všetko maximálne povrchné, plytké a o ničom nevypovedajúce, no je zaujímavé, ako sa tie baby idú tváriť, aké sú veľmi komplexné. Sú v televízii na trhu s nezadanými mužmi, no nepôsobí to ani v najmenšom plytko. Súdia všetko podľa toho čo vypovedajú nejaké videoklipy a to čo predvedú v štúdiu. Nemajú ani čas na to, aby človeka mohli spoznať zo skutočných stránok. Lebo možno tak by som si vedel predstaviť, že to všetko bude mať aj nejaký formát. Lenže nemyslím si, že to bude takto veľmi dobre fungovať. Prečo? Lebo ak všetko budú baby súdiť len podľa nejakých minútových klipov alebo toho, čo vidia v štúdiu, nemyslím si, že nájdu niečo, z čoho by mohla byť láska do ich života. Odbočím teraz trošku a povieme si niečo o dvoch iných formátoch. A hoci si myslím, že sú to rovnaké výplachy ľudských mozgov a nič to divákom nedá, tak minimálne tam majú súťažiaci spoznať osoby, o ktoré sa majú uchádzať a niekde sa môže niečo začať budovať. A to "Farmár Hľadá Ženu" a "Mama, Ožeň Ma". V tomto formáte je to vštko stávka na neistotu a neviem si predstaviť, či by niečo mohlo reálne aj neskôr fungovať. Plus Tv Joj a jej obrovská okázalosť je v tomto absolútne viditeľná. Nasmial som sa na tom, nemyslím si, že je to nové dno slovenskej televízie, no rovnako si nemyslím, že takto nájdené vzťahy môžu aj človeka niekam posunúť, alebo z nich niečo aj vzniknúť. Je to všetko veľmi otázne. Hodnotenie: D+ ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama