Reklama

Reklama

Jim a Andy: Život po životě

  • USA Jim & Andy: The Great Beyond (více)
Trailer

VOD (1)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Nejlepší Formanův film (ale opravdu jen natěsno s Přeletem) si zaslouží také pořádný dokument. Ten sice není tak svižná pecka, jako třeba ten nedávný o Spielbergovi, nebo o Beatles, ovšem ten zdrojový materiál stojí rozhodně za to. A bez Jima Carreyho jako průvodce by to snad ani nemělo smysl, takže velký palec nahoru. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

I understand… I *guess* I undestand what he´s doing, he is wanting to be so in character. Po léta pečlivě budovaná i udržovaná do morku kostí ryze kaufmanovská (ne)mystikace skrze metodické herectví dovedené ad absurdum; Jim Kaufman a Andy Carrey jsou naprostí magoři. V tom obdivuhodném slova smyslu i tom doslovném, kdy být s ním/nima na place, tak ho/je zabijete po jednom dni. Zdaleka nejlepší (ne)film o filmu, který kdy uvidíte. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

o natáčení Muže na měsíci se toho sice tolik nedozvíme,zato se dozvíme,jak ono natáčení fungovalo pro Jima Carreyho jako terapie.Vždy jsem svým způsobem obdivoval a asi vždy budu tu schopnost herců ponořit se do postavy takhle extrémním způsobem a v tomhle případě má můj obdiv i Miloš Forman,protože mu z toho nehráblo.To,že Carrey není jen extrémní magor pak není žádné tajemství a osobně ho mám moc rád i v těch vážnějších polohách.Tady se navíc to jeho nevlezlé filozofování moc dobře poslouchá...80% ()

Yoda sama 

všechny recenze uživatele

Sledovať najlepšieho komika svojho času predstierať, že je najuletenejší komik svojho času, ktorý predstiera že je najväčšie hovado svojho času, to celé na place jedného z najlepších filmov svojho času režíroveného najodvážnejším (vydržať takéhoto Carreyho, klobúk dole) režisérom svojho času je vskutku... nadčasové. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Komu se líbil Muž na měsíci alespoň z poloviny tak jako mě, tomu mohu zaručit, že si na tomto dokumentu vyloženě smlsne. Za to bych dal svých 20 čísel do ohně. V dokumentu někdo pronesl, že se ten skutečný film odehrával v zákulisí a po zhlédnutí člověk musí skoro až souhlasit. Carrey se ponořil do své role naprosto dokonale a bez veškeré nadsázky se stal Andy Kaufmanem. Obdivuji svatou trpělivost Miloše Formana, když musel s takovým materiálem celou dobu pracovat. Nejvíce se mi líbilo, kterak celou dobu vysíral toho wrestlera. Docela mě zaskočila Carreyho nynější podoba a životní filosofie. Nikdy bych jej netipoval na velmi inteligentního a velmi uvědomělého člověka kráčejícího po správné duchovní cestě. Velmi podařený dokument v každičkém coulu. Dokonalé dokreslení Andyho Kaufmana. [90 %] ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama