foto

Gerry Becker

  • nar. 11.4.1951 (69 let)
    St. Louis, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Neznámý svůdce
2006 Death of a President
2003 Marci X
2002 24 hodin
Cesta do války (TV film)
Krvavá stopa
Spider-Man
2001 Když Billie porazila Bobbyho (TV film)
2000 Cela
1999 Game Day
Mickovy modré oči
Muž na Měsíci
Mystery Men
Mystery, Aljaška
Ponorka Hunley (TV film)
Story of a Bad Boy
1998 Celebrity
Dokonalá vražda
Štěstí
1997 Asteroid (TV film)
Hra
Krycí jméno Donnie Brasco
1996 Likvidátor
Smrtící léčba
Spáči
1995 Nikdo není sám
Smrtonosná past 3
Stonewall
1993 Bourák
1992 Bdělé oko veřejnosti
Dědictví lží (TV film)
Hoffa
In the Shadow of a Killer (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
Těžko splnitelné sliby
1990 Chlapi neutíkají
Sám doma
1989 Howard Beach: Making a Case for Murder (TV film)
1985 First Steps (TV film)
1984 Impostor, The (TV film)

TV seriály

2007 The Wedding Bells (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
Pilot (E01)
Médium (TV seriál)
Everything Comes to a Head (S03E22)
Heads Will Roll (S03E21)
No One to Watch Over Me (S03E19)
další epizody (4)
Larry, kroť se (TV seriál)
The Bat Mitzvah (S06E10)
2006 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Nová krev (S03E02)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nad ránem: 2. část (S05E07)
Právo a pořádek (TV seriál)
Obsession (S15E15)
2004 The Jury (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Čekání na slávu (S03E12)
Právo a pořádek (TV seriál)
Can I Get a Witness? (S14E16)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Air Force One (S01E01)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Mothers of the Disappeared (S01E18)
Západní křídlo (TV seriál)
The Black Vera Wang (S03E19)
Čarodějky (TV seriál)
Čarodějky v trikotech (S05E05)
2001 Philly (TV seriál)
Blown Away (E06)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Lolita? (S01E04)
Pilot (S01E01)
Angel (TV seriál)
Slepá ulička (S02E18)
Revize (S02E15)
Krvavé peníze (S02E12)
Ally McBealová (TV seriál)
Pan Bo (S04E11)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Vánoce přicházejí (S04E06)
1999 Ally (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Smutné Vánoce (S03E08)
Ve víru vášní (S03E04)
Greena viděti (S03E03)
další epizody (5)
1998 The Hughleys (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
The Pursuit of Dignity (S02E14)
Ally McBealová (TV seriál)
Pozvání na večeři (S02E03)
Všichni starostovi muži (TV seriál)
Správná ledvina (S03E09)
Tři muži a slečinka (S03E06)
1997 Advokáti (TV seriál)
Sex, Lies and Monkeys (S02E06)
Právo a pořádek (TV seriál)
Nullification (S08E05)
1996 Policie New York (TV seriál)
Moby Greg (S04E01)
1995 Central Park West (TV seriál)
Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Simone Says (S02E05)
1993 Missing Persons (TV seriál)
Nedotknutelní (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1986 Jack and Mike (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

2017 Jim a Andy: Život po životě

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky