Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Alyssa se po dvou letech rozhodne začít nový život, zatímco se jiná žena, plná nenávisti, vydává na vražednou cestu pomsty. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejzbytečnější druhá série jakou jsem za poslední dobu viděl. Tenhle příběh si zasloužil otevřený romantický konec a ne tuhle patlaninu nuceně nalepenou na předchozí řadu. Naomi Ackie jako Bonnie je skvělá, ale stejně to kvůli jejímu story arch nefunguje. 40% ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je příjemný vědět, co se tedy stalo po posledním díle minulé série a jak to s Alyssou a Jamesem vlastně dopadlo. To by se ale dalo jednoduše shrnout tak ve dvou epizodách a konec. Celá ta honička s Bonnie je pro mě navíc. A pořád nevím, jestli mě ty zvláštní obličeje a hraní dvou hlavních postav fascinuje, nebo děsí. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série za mě čelí docela znatelnému oslabení. Kde první série crčela černým humorem, skvělými hláškami a vtipnými momenty, tam začíná ta druhá pořádně depkovatět a najíždět na takové ty traumatické bolestné koleje. V podstatě už mě ani moc nebavil věčně otrávený a poněkud zestárlý výraz Alissy a tak nějak jsem pořád čekala na nějaké osvěžení. Pojem osvěžení je tu asi akorát v podobě nové postavy, která to v hlavě taky nemá zrovna v pořádku a za honbou po své nesmyslné pomstě je ochotná udělat cokoliv. A zase se budu opakovat, že mi tu chybělo nějaké pobavení, ale spíše jsem měla po shlédnutí této série chuť dostat depku, protože ty postavy nepůsobily ani trochu zdravě. Obecně mi to přišlo prostě hrozně vážné, smutné, ustarané a bezvýchodné a já se chtěla spíš pobavit. ()

Nin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

U druhé řadě tvůrci trochu vyměkli. Může za to nejspíš i fakt, že jim došel zdrojový komiksový materiál (který končí jinak, drsněji), ale oni přesto chtěli pokračovat s hlavní dvojicí, kterou si očividně spolu s diváky šíleně oblíbili. Místy to na mě působilo spíš jako taková nadšená fanfikce. Na druhou stranu je kvalita stále dost vysoká a seriál je fakt stylový. Vizuál i hudba je místy něco úchvatného. The End of the F***ing World připomíná různé indie filmy, ale první řada mi přišla více stylizovaná, zatímco druhá je realističtější. Je hodně o vztazích, především samozřejmě o vztahu hlavní dvojice, kteří jsou stále velcí sympaťáci. Ale jak jsem říkal, tvůrci si je zamilovali, a tak jim dle mého názoru příliš nadržují. A na černý humor se tu taky nějak pozapomnělo. Pořád kvalitní seriál... ale asi bych spíš byl radši za konec, který byl jen naznačený, ale tvůrci z něho rychle zase vycouvali (ti, co viděli, budou jistě vědět, na co narážím). (8/10) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama