Reklama

Reklama

Missy, dcera Macka Phillipse (Sam Worthington), je unesena a důkazy o tom, že byla pravděpodobně zavražděna, se najdou v opuštěné chatrči uprostřed oregonské divočiny. O nějakou dobu později obdrží Mack, utápějící se v nejhlubší beznaději, podivný vzkaz, ve kterém ho pisatel zve na víkend do chatrče. Přestože Mackovi jeho vlastní počínání připadá nanejvýš pošetilé, vrací se jednoho zimního odpoledne na toto místo, aby znovu vkročil do samého středu svých nejtemnějších nočních můr. To, co tam najde, mu navždy změní život. (Magic Box)

(více)

Videa (5)

Trailer 3

Recenze (213)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pro konzervativní katolíky se bude jednat o satanské dílo, pro ostatní se bude jednat pouze o zdlouhavé drama o bohu, (v podobě sympatické černošky) dumáním o životě, pomstě, odsouzení a vůbec všem, čeho se život jako takový týká. Najde se zde pár úvah hodných zamyšlení, jako celek je ale film příliš nabubřelý, nudný a hlavně herecky absolutně nepřesvědčivý. ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Silně kontroverzní snímek. Na jednu stranu má opravdu velmi silnou výpovědní hodnotu (*****) Na stranu druhou je až příliš troufalý, neboť autor si dovolil "ztělesnit" Boha v osobY a ještě mu přiřadit "přízemní" činnosti (odpad) - tedy činnosti, o kterých autor nemůže vědět, jestli je Bůh vůbec schvaluje, natož dělá... Ve výsledku dávám průměrné *** a UPOZORŇUJI, že oficiálně snímek doporučit nemohu, neboť snímek může ovlivnit podvědomé vnímání Boha. Ať každý uváží sám za sebe... Já za sebe mohu říct, že jsem si u filmu uvědomil jednu velmi vážnou věc, která mi dříve nedošla. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už neviete ako v dnešnej dobe zaujať, napíšte knihu alebo natočte film, kde zoberete jednu vymyslenú postavu, urobíte z nej černú ženu spolu s hipsterským afgáncom a šikmoočkom, dáte im do papúľ neuveritelne podnetné dialógy plné hádanok a inotajov, natiahnete tento dríst na 2 hodiny, aby ste diváka poriadne vytrestali a olalala, bestseller a kinohit je na svete. Icte do piče s takými to filmami, kurva! ODPAD! ()

Rizek75 

všechny recenze uživatele

Přestože mi je téma ať už Boha či víry v cokoliv celkem vzdálené, přečetl jsem si nejprve knihu Williama P. Younga. A chápu, že se ve světě stala bestsellerem, s ohledem na "kvanta" věřících (nic proti :-)). Mě to však nijak neuchvátilo, bohužel. No a tím se dostávám k tomuto filmu. Co se týká námětu, platí to, co píšu v úvodu. Ale jinak zpracování dobré - hudba, výprava, herci... ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak toto je ukážkový príklad násilníckej kresťanskej propagandy a tiež príklad toho, že všetkého veľa škodí. Aby ste si nemysleli, aj kresťanské filmy sa dajú točiť dramaticky pútavo a emotívne (napr. nedávno videné Zázraky z neba), no to žiaľ určite nie je tento prípad. Toto je len súvislá óda na Pána Boha, nič viac... Úvod ešte ušiel, stalo sa nešťastie a ja som si myslel, že sa tým naštartovalo k zaujímavej a hlboko precítenej dráme o vyrovnávaní sa so stratou blízkeho človeka (v tomto prípade dcéry). Čiže námet veľmi silný a emotívny. No akonáhle prišiel Mack do tej chatrče tak nastal hotový filmový armagedon - len súvislá paľba rečí o Bohu podoprená totálne hlúpymi a trápnymi sprievodnými dialógmi, kde Boha hrá černoška, Ducha Svätého prekrásna japonská modelka a Ježiša ani neviem zaradiť. Po vyše hodine týchto rečí mi už začalo mierne harašiť a začal som sa modliť za skorý koniec tohto trápenia. Pokiaľ bol práve toto úmysel filmu - aby sa ľudia začali k niečomu modliť, tak bravóooo.... to sa podarilo. Klobúk dole. Jedna hviezda za nádejný úvod. 20/100 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (10)

  • Scény z kempovania boli natočené v kempingu Sunnyside v Cultus Lake v Britskej Kolumbii, zatiaľ čo vodopád sa natáčal v Multnomah Falls, mieste v Oregone, na ktoré sa odkazuje v zdrojovom románe. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno