Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtvrtek 12:00, Hedvika a Zuzana: Marek s Honzíkem montují na vilu basketbalový koš jako narozeninový dárek pro Pavlíka. Nervózní psycholog konzultuje Hedvičin případ s právničkou Táňou. Marek má zásadní rozhovor s Míšou a domlouvá se s Pavlíkem, jak se budou vídat dál. (HBO Europe)

Recenze (6)

Trilobitter odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kolik by asi tak stálo přetočit tuto epizodu? Já jen, že bych vám rád přispěl, protože závěr celé série je katastrofa srovnatelné s poslední řadou Game of Thrones. I po několika měsících od shlédnutí se sám sebe stále táži "Proč? Proč museli Pavlíkovi udělat zrovna tohle?!" Z obrovského množství buď zcela otevřených, nebo lajdácky pseudouzavřených konců mám pocit, že poslední epizodu nepsala Tereza Dusová, ale najatej kopík někde z Indie a scénář pak překládal Google Translator. Tento díl je absolutně nejhorší díl nejen v celé sérii, ale i v celém seriálu. Fakt zklamání. ()

-marti- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To jako fakt konec? Dobře, smířím se s tím, že si další vývoj můžeme domýšlet podle svého, i když tomu moc neholduji. Ale logika, že Pošta prokazatelné umístění odposlechu do pracovny nijak neřešil (a mrzí mě, že nebylo s jedinou výjimkou nijak uvedeno, že by o tom uvědomil své klienty), zatímco přestěhování stalkerky by hned trestně stíhal, mi tedy nesedí. Obecně třetí řada mě tolik nezaujala, klienti mi byli veskrze nesympatičtí a Pošta se choval ještě divněji než dřív, i když témata byla vcelku zajímavá. ()

Reklama

Reklama