Reklama

Reklama

Kdo přežije - Heroes vs. Healers vs. Hustlers

(série)
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2017

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Chrissy Hofbeck

Obsahy(1)

Reality show Kdo přežije přináší už 35. sérii a vrací se znovu na Fidži. Tentokrát show nabízí 18 nových trosečníků, kteří jsou rozděleni do tří kmenů podle povolání - na hrdiny, léčitele a pracanty. Kdo z trosečníků a z jakého kmene přelstí, přehraje, přežije všechny ostatní a získá výhru milion dolarů? (Zix.)

Recenze (39)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery Survivor býval spoustou věcí. Býval přelomovou reality show, velkou srdcovkou, hrou šokující a napínavou... A především velice dlouhou dobu (zhruba do Heroes vs. Villains, možná i trochu dál) bývalo pravidlem, že kvalita série stojí a padá s castem. To bohužel dávno neplatí, teď už se jedná čistě jenom o to mít co největší počet twistů (a že se nejedná o žádné twisty hráčské, ale produkcí uměle vytvořené, ať už trojnásobným promícháním kmenů nebo deseti tajnými imunitami), a o to, jak co nejúčinnějším způsobem zajistit, aby se do finále protlačil Jeffův oblíbenec. Snad nikde to nebylo patrnější, než u HHH (mimochodem nejnesmyslnější "téma" série ever?). Spolu s finálovým dílem, který Jeff už před začátkem série prohlašoval za jeden ze svých nejoblíbenějších (čili jsem průser čekal, to ne že ne, ostatně už Jeffa nějakou dobu znám), přijde v Survivoru chvíle, kdy každému skutečně aspoň trochu objektivnímu diváku musí zhořknout v puse. V HHH se našla celá řada fajn momentů, většina castu mi přišla herně schopná/zajímavá, nebo aspoň sympatická, po oné tajné "výhodě" pro vítěze poslední soutěže o imunitu přesto zvažuju hodnocení úplně nejnižší. Vítěz: odpad! Člověk strašně arogantní, bez špetky sociální hry, do finále produkcí násilím dotlačený množstvím příhodně poschovávaných imunit (to jak šel nějakou cestičkou ke svojí zpovědi přímo kolem stromu, na kterém byla (čerstvě natřená?) stopa k imunitě) a takřka zaručeným postupem z final 4 do final 3 (buď vyhraje imunitu, nebo v rozdělávání ohně porazí kteréhokoliv ze zbývajících tří). Ano, uvědomuju si, že dokonce ani Jeff Probst a produkce CBS nemůže donutit porotu pro někoho hlasovat, a že porota rozhodla, jak rozhodla (za což je asi nijak neviním, že se porota rozhoduje na základě emocí je normální), ovšem poprvé v historii se dá objektivně a s jistotou říct, že ve finálové trojici seděl někdo, kdo tam v první řadě vůbec neměl být. ()

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Největší podvod ze strany produkce v historii Survivora. Nikdy jsem ještě neviděl nic tak účelově upravovaného a zfixlovaného ve prospěch jedné konkrétní osoby ve hře. Gratuluji, Probste. Našel jsi nové dno. 0 % Podrobněji zde. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery. Tak už i CBS má svého Jaromíra Soukupa. Probst se utrhl ze řetězu a v závěru série překročil všechny možné hranice. Američané milují vojáky a v kombinaci s PTSD, kterou Ben ochotně prezentoval a provolával slávu své rodině, z toho vyšel mix, který zase miluje Probst. Citové vydírání poroty a hlavně diváků je jeho dlouholetou vášní. Bohužel zapomíná, že show sledují i lidé mimo USA, lidé s mozkem. Ti všichni museli s hlavou v dlaních sledovat darování třech imunit a překroucení roky pevných pravidel, aby mohl voják postoupit do finále a vyhrát. Přitom série byla plná zajímavých postaviček. Klauni (Patrick, Joe), dementi (Alan, Cole), chcípáci (Ryan, Mike) a hlavně záplava silných ženských charakterů, která tady nebyla snad od HvsV. Ti všichni měli potenciál pro zábavnou hru. Bohužel vítěz byl předem určen. Při sledování nadšených diváků padají všechny iluze o inteligenci amerického publika. Vážně to nevidíte? Snad to 50. sérií skončí. Favorit: Chrissy, Oblíbenci: Ali, Jessica, Devon, Joe. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já nevím, jak to mám hodnotit. Na jednu stranu super řada se skvělým castem. Na druhou stranu se negativa tohoto pořadu rozvíjejí do předem netušených výšin. Slabší díly jsou na začátku a těsně po sloučení, ale zase díky tomu vypadávají méně zajímaví hráči. Na konci fakt byl celkem výkvět řady (s výjimkou jedné moji favoritky). Byla tu opravdu velká spousta zajímavých ženských charakterů. Měl jsem rád i vítěze, i jsem mu fandil, ale samozřejmě, radost kalí, co všechno je v rádoby reality show možné. ()

MMR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilerovat nebudu, ale za to, co produkce předvedla v závěrečném díle, by si zasloužila pořádný kopanec. Minimálně. Už tak se řada vyvíjela slabě. Po sloučení pár světlých momentů, našel jsem si i jednoho favorita. Jenže produkce měla své plány a svého vítěze. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě tedy naprosto otřesná série, která to celé doslova zabila finálovým dílem. Cast mi od začátku moc nesednul a těch pár oblíbenců, co jsem si tam našla se poměrně brzy pakovala domů. Finálová pětka byla dost otřesná, byli tam jen dva lidi, u kterých by mi nevadilo, kdyby vyhráli a ti vypadli. :))) Šíleně umělé twisty a 60 milionů skrytých imunit mě moc neoslovilo a ten poslední tomu opravdu dodal korunu. Vítěz je opravdu ten nejhorší co může. 1* ()

Brygmi

všechny recenze uživatele

Nehodnotitelné. Skvěle sestříhaná série s geniálním obsazením (hlavně Lauren, Chrissy a Devon), která měla nakročeno do mé top ten... aby ji pak potopil poslední díl s naprosto nesmyslným twistem, který jde proti základním principům hry. Survivor zažil lepší i horší časy, ale tohle překročilo skutečně únosnou mez. Jsem smutná. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Předesílám, že s vítězem této řady jsem maximálně spokojený. K Benovi jsem si po pár epizodách našel velké sympatie a výhru mu moc přál. Ovšem ten debilní twist (hvězda dole jen za něj), kterým mu produkce zajistila finále, mi přišel neskutečně debilní a trapný. Tohle snad nemůžou myslet ani vážně. Takhle okatě zasahovat do průběhu. Že se nestydí! Bylo to všem z mého odborného pohledu jediná kaňka na celkem zajímavé sérii plné opravdových hráčů a skvělých manipulátorů. Tentokrát byli hráči zbavení příživnického plevelu v samém počátku a rozdali si to spolu opravdu zajímaví stratégové, tudíž nebylo o překvápka a zrady nouze. Na každý další díl jsem se patřičně těšil, takže tuto sérii hodnotím jako vydařenou. Snad se podaří navázat sérii příští, která bude bohužel seskládána z dementů, kteří udělali v minulosti dementní chyby, tudíž mám trošku obavy, že bude tato série stát za hovno. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děsná manipulace ze strany produkce, až to do očí bilo. Spolu ještě s pár dalšíma sezónama (One World) nejtrapnější sezóna vůbec. Přemýšlím, jestli vůbec ty 2 hvězdy ponechat, ikdyž pár zajímavých postav tam bylo no. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Ze začátku výborná série s pro mě neuvěřitelně kontroverzním koncem, který mě nenechal chladným. Místo přirozeného vývoje hry byl produkcí již poněkolikáté upraven tak, aby se zvýšily šance na výhru Probstova favorita. Odporný podraz pro ostatní soutěžící, opravdu nesouhlasím s tím, kam se Survivor ubírá. Pořád rád koukám, protože většinou jsou série velmi dobré, než se dostanou ke konci. ()

PanCitron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

spoilery: Vcelku nijaký cast si nakonec tu a tam dokázal získat sympatie a nebudu zastírat, že za 3/4 poslední čtverky jsem byl i celkem rád. Bohužel, celé dílo dokonala další závěrečná výhoda, která, jak se u během této série stalo několikrát, byla výhoda s hodně velkými uvozovkami. Já osobně jsem měl různé zvraty ve hře rád, ale ne pokud hráčům zabijí hru. Bohužel, ani příští série nevypadá, že by produkce tento trend opustila, což je docela škoda, protože já osobně chci vidět hru hráčů a nikoliv produkce. Oblíbení hráči: Chrissy, Ali, Devon ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No hele.. Já sice všechny ty výtky chápu, ale když já té postavě celou dobu fakt fandil :D .. Asi už si dávno nedělám iluze o tom, že by do dění nezasahovala produkce, takže to všechno beru více s nadhledem.. Navíc je evidentní, že produkční popostrkování zdaleka není všemocné a v několika posledních řadách jsme tak viděli, že i protěžovaní hráči stejně vypadli. Tentokrát se to všechno rozjíždělo hodně pomalu, ale v cca poslední třetině už přežívali jen solidní hráči a cílová rovinka tak byla docela ostrej a výživnej boj.. Skryté imunity a výhody už beru prostě jako součást toho jak dnes survivor funguje a že se s touhle proměnnou i za několik sezón ještě někteří hráči nenaučili počítat a efektivně pracovat, to beru jako čistě jejich mínus. Finálová trojka byla výjmečně silná a i outsider byl hráčem silnějším než leckterý vítěz předchozích let.. Jsem rád, že to pro jednou dopadlo jak jsem fandil.. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku trochu pomalejší rozjezd a ani ničím zvlášť zajímavé postavy. Nicméně v průběhu série, díky četným zvratům a velmi dobře hraným imunitám se na to začalo dívat o něco lépe. Spoilery: Nakonec jsem fandil veteránovi Benovi, který až extrémně dobře nacházel imunity a tím se zachránil, když všichni stáli proti. Člověk prostě rád fandí outsiderům. Nejodpudivější postava byla pro mě Ryan. Čtyřiceti kilový i s postelí vážící nekňuba, který se do finálové trojku dostal opravdu divnou shodou náhod, jeho hra byla hrozná! Především, když neměl kudykam a začal dolézat za Doktorem Mikem, na kterého předtím kašlal, tak zoufalá byla jeho hra.Gratuluji Chrissy, za to že se dostala až nakonec, ale bohužel za ní nestál tak dobrý příběh a to rozhodlo. Jinak teda musím, říci, že taktéž cítím, jako ostatní zde, že tlačenka Bena do finále, byla až moc velká... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tahle série 3H byla slabá už jenom z castu, i když se spousta hráčů snažilo ukázat jaký to jsou mistři taktiky, tak si to nalhávali i sobě viz. doc. Mike nebo Ryan. Pár hráčů s potenciálem, ale ne tak srovnáno v hlavě, Alan, Joe, Cole, Lauren. A finálová dvojka, která si to zasloužila Chrisy a Ben. Zbytek si tam šel jenom pro zážitek. Už jenom na základě toho, kolik tajemství nebyli schopni udržet. Natož i využít. Věřím tomu, že kdyby se ten jeden dotyčnej neodvážil udělat krok, tak bude opravdu ta vysněná sedmička a kdoví co pak dál. A to nemá nikdo rád. Takhle to týpek nastartoval a ze dna musel bojovat, otázka je jak moc mu k tomu produkce pomohla. Minimálně tím posledním novým zvratem opravdu dost. Na druhý straně byla dobrá sociální hra, dobře taktická plus individuální imunity, čekal jsem to vyrovnaný. Já mám rád outsidery, očividně stejně jako produkce, čímž to celý nemá ten výslednej efekt a je to do očí bijící. A reunion jde úplně do sraček, když není čas si promluvit s nikým jiným než jen s trojkou. Hlavně že maj venku soutěže. ()

campix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejenom, co se týče sledovanosti, tak Survivor upadá, ale i zajímavost castingů je až na výjimky prachbídná. O to větší rozčarování je, když produkce zahodila velice slibný cast poslední řady. Slibně se rozvíjející sérii zkazil finální twist. Teď už mi nikdo nemůže říkat, že by produkce hru výrazně neovlivňovala. Občas mě ta Amerika opravdu unavuje a ze Survivora se stává stále více pouze televizní estráda. ()

Larushka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery: Závěrečný "twist" zařazený jen proto, aby do finále mohl postoupit člověk, kterého tam produkce chtěla mít? Hm, tak jo. Jen tak dál. Australský survivor je momentálně o dost lepší, doporučuji koukat se spíše na něj. Tenhle pořad jde už do kytek. Oblíbenci: Ashley, Desi. Ponderosa - J.P. mluví! :) ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obsahuje spoilery: Ben v podsatě táhl celou sérii. Jeho hledání imunit a výbuchy byly legendární. Z Chrissy se na konec stala dost silná soupeřka, kdo by to byl čekal v prvním díle. Za to Ryan jen klesal a klesal. Moje favoritka Lauren bohužel nedošla kam jsem doufala, ale ve finále super série. Každopádně manipulace ze strany Jeffa i produkce byla jasná. ()

Roby 

všechny recenze uživatele

Se sérií Survivor to jde vážně z kopce. Jeff Probst a jeho tým začínají hru ovlivňovat více než v minulých řadách. Mám pocit jako by si Probst prostě v průběhy hry vybral svého favorita a toho dotlačil k výhře. nevěřil bych, že to řeknu, ale český Robinson byl lepší než tenhle Survivor: Heroes vs. Healers vs. Hustlers. ()

Reklama

Reklama