Reklama

Reklama

Boku no Hero Academia the Movie 1: Futari no Hero

  • Japonsko Boku no Hero Academia: The Movie – Futari no hero (více)
Trailer

Obsahy(1)

Největší hrdina a symbol míru All Might dostává pozvánku na I-Expo, přehlídku nejnovějších objevů a vynálezů, které souvisí s nadlidskými schopnostmi, kterými vládne 80 % populace. All Might neváhá a přijímá pozvání, protože zde bude mít možnost setkat se se svým přítelem ze studentských let doktorem Davidem Shieldem, který mu kdysi v USA byl partnerem v jeho začátcích v boji proti zločinu a také je tvůrcem všech jeho superhrdinských kostýmů. All Might si s sebou bere svého žáka Midoriyu, chlapce, který ještě před několika měsíci neměl žádně superschopnosti a kterého si All Might vybral za svého nástupce. Přítomnost největšího hrdiny a jeho studenta je pro mnoho účastníků této akce nečekaným zpestřením a zároveň bude velkou překážkou pro skupinu padouchů, kteří se rozhodli zaútočit během přehlídky a zmocnit se velmi nebezpečného vynálezu, schopného několikanásobně zesílit superschopnosti toho, kdo si ho nasadí... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Elerrina 

všechny recenze uživatele

Klišoidní filler, který by skuteční milovníci seriálu možná měli raději vynechat. Midoria a většina jeho spolužáků se nepravděpodobným způsobem sejdou na jednom místě a za nepravděpodobných okolností zachraňují všechny dospělé okolo ve stylu Smrtonosné pasti. Jak je seriál nápaditý a v mnoha případech nepředvídatelný, tak je tento příběh naopak sázkou na všechny vyprávěcí jistoty a otřepaná klišé. Navíc je lehce matoucím způsobem retrospektivně vložen mezi druhou a třetí řadu seriálu, přestože je zmíněn až v 20. epizodě třetí série. ()

JamesConnorG 

všechny recenze uživatele

Dojmy - První film My Hero Academia. Poprvé jsem si myslel, že to bude jen beznápadný krásně vizualný počin. Nakonec mě film přesvědčil, že má smysl a je sakra dobrej. Příběh je originalní a skvělý. Postavy se nám tu vrací ze seriálu a jsou tu díky bohů stejně skvělý. Nové postavy, co byli vytvořeny pro tenhle film tu funguji a jsou sympaticky. Hlavní záporak byl v pohodě a neomrzel. Hudba byla jak u seriálu skvělá a chytlava. Akce tu byla slušná, především finále, které bylo tak epicky udělané, že jsem měl husina jak prase. Prostředí a vizual krásný a nápadity, ostrov působí živě a překrásně. Shrnuto tak, že film doporučuji povině všem My Hero Academia fanouškům, kteří ještě film neviděli. Věřte mi, nebudete litovat. Celkové Hodnocení - 95% ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Aj napriek slabšiemu rozjazdu a zasadenia viacerých postáv do pozadia sa jedná o celkom slušný film, rovnajúci sa najlepším epizódam zo seriálu. Záverečný súboj bol super, vizuálna a celá technická stránka ani nehovoriac. Len tu je až príliš veľa hluchých miest a okrem toho ešte otravný Mineta, čo mi kazí celkový dojem, ale rovnako je to aj v seriáli, takže kto si už zvykol bude určite spokojný. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Takhle si představuju anime film k vycházející sérii. Animace překrásná, plná nádherně živoucích detailů... postavy, které nějakou dobu milujete v té nejryzejší podobě a vše zaobaleno do příběhu, který nijak nenarušuje kánon HeroAca univerza a i přes jistou neoriginalitu solidně pobaví. Paráda! ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl dát pět hvězdiček a rozplývat se tu nadšením, pak by to bylo asi jen za samotný závěr filmu, za tu poslední bitvu. Ta je nádherně přehnaná, barevná i slušně emotivní, prostě všechno to, co od hrdinského filmu čekám. Ale zbytek mi zase až tak super cool a plus ultra nepřišel. Vždyť poselství o tom, co znamená dle autorů být hrdinou a předávání pomyslné pochodně nové generaci je prostoupené celým původním seriálem a tedy to není ničím novým a ani nečekaným. Zkrátka opět dostávám to na co jsem zvyklý, zase poměrně povedeně, opět jim tyhle myšlenky žeru, ale s tím, jak často se to vše (v rámci My Hero Academia universa) opakuje mě to tentokráte až tolik nebere. Ale jako doplnění seriálu a zdůraznění toho všeho jsem ochotný to nakonec přijmout. Ovšem ze začátku jsem se až tolik nebavil, jistě, prostředí I-ostrova bylo docela zajímavé, ale všechna ta "náhodná" setkání typu: "Je Bakugo, ty jsi tady taky?" mě spíš štvala. Naštěstí se to postupně zlepšovalo. Při přepadení věže jsem si chvíli připadal, jako když sleduji první Smrtonosnou past, ale nebylo to ani z poloviny tak akční, jak bych si přál. Jistě, naši mladí hrdinové nemají ještě licenci a tak se konfrontacím spíš vyhýbají, ale po pravdě, kdyby tam bylo víc soubojů - vždyť ty jsou tím, co od shounenu čekám - ještě že finále to zachraňuje... No a překvapivé zvraty? Ten první (kdo za přepadením stojí) mě zase tolik nepřekvapil, něco takového jsem čekal, ale ten druhý (kdo za tím vším doopravdy stojí) se mi vlastně líbil a byl milým pomrknutím na fanoušky seriálu i dobrým důvodem, proč film vyšel až po odvysílání určitých událostí ve třetí sérii. Takže za mě slabší začátek, ale skvělý finiš, pro fanoušky seriálu i akčních anime povinnost a to vše zabalené v pěkném a líbivém obalu s velmi dobře zvolenou hudbou - 8/10 ()

Galerie (56)

Zajímavosti (1)

  • Koji Koda je jediný student z třídy 1-A, který se v tomto filmu neobjeví. (KCM)

Reklama

Reklama