Reklama

Reklama

The Open House

Trailer

VOD (1)

Logan (Dylan Minnette) a jeho otec sní o tom, že se Logan dostane na olympiádu. Když Logan přijde o svého otce, tak se s matkou (Piercey Dalton) přestěhují do domu v horách. Po dni otevřených dveří má Logan pocit, že v domě někdo zůstal. Věci jsou na jiných místech, než je položil, mobil se ztratil. Nakonec se tu objeví i podivná Marta (Patricia Bethune), co prý bydlí za kopcem. V domě opravdu něco nebo někdo je... (RammsteinDE)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

hansel97 odpad!

všechny recenze uživatele

80 minut se nic neděje, pak tam 10 minut funguje nějaké napětí, ale pokud stejně jako já bojujete s pokušením film vypnout, dostaví se ještě větší zklamání v podobě nulového rozuzlení. Vlastně se absolutně nedozvíte, co se tedy pořádně stalo. Je to tak strašně hloupé a špatné. Dylan si zaslouží lepší filmy. ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Poté co jim při nehodě umře manžel se stěhuje žena a její syn k příbuzné do baráku, který má na prodej. Mezitím jim někdo chodí po baráku a šteluje jim sprchu. Pak také ten někdo na ně zaútočí. Příjde mě jako by režiséři nevěděly co točit více jak hodinu se zde absolutně nic důležitého nestane a ke konci to nahodí jakože děj, ale zase bez vysvětlení. Nevíme kdo to byl (byl to některý z těch co si chtěl koupit ten dům nebo to byl jejich mrtvý fotík) kde se tam vzal (byl tam už jako by s tím domem) ani o co mu šlo. Potvrzuje se moje pravidlo, že lidé co režírují vlastní film ještě ho i produkují, píšou si k němu scénář (to aj nějaký mělo?) a zahrají si v něm to nezvládají. Navíc hlavní postava toho kluka je strašně nesympatická chápu, že přišel o otce a viděl jeho smrt a je z toho špatný, ale tím, že se bude chovat jak nevychovaný spratek ho k životu nepřivede. Za to hlavní postava té matky mě pobavila ve scéně kdy říká, že má moc starostí a práce a v celém filmu se dvakrát osprchuje dvakrát nakoupí a jednou si zajde vyfotit krajinku a pak si to zajde vyvolat takové starosti bych chtěl mět. Chtěl jsem dat 40 procent, ale za ten konec to shazuji k 0 teda k 5 procentům za to, že ten kluk chcípl bohužel se to mělo stát už zhruba v 10 minutě. ()

Reklama

Waldir odpad!

všechny recenze uživatele

Film, ktorý by fungoval aspoň ako priemerný ak by to bol krátkometražný snímok. Takto je to ubijajúce a neuveriteľne nudné. Skutočne tu je každá scéna nadmerne dlhá a prakticky každá sekvencia je samoúčelná, bezvýznamná, slúžiaca len na vyplnenie či natiahnutie minutáže. Pridajte si k tomu neopísateľne otravnú, v určitých pasážach neprimerane hlasnú, no predovšetkým tuctovú hudbu, všetky klišé súčasného hororu (“bubu” jumpscare, ktorý vlastne ani nie je “bubu” a ktorý vlastne vo svojej podstate ani nie je jumpscare), extrémne nesympatického hlavného hrdinu v podaní Dylana Minnettea (13 Reasons Why) a vo výsledku tu máme jeden obrovský krok mimo v rámci filmlvej produckie od Netflixu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zívačka s fackou, která na konci probere spíš jak rána kladivem. Strašně nudnej "horor" (čti drama) s opravdu PŘEKVAPIVOU pointou! Zajímavě rozehraná hra s diváckými očekáváními z toho dělá víc než hloupej průměr, a jednoduše nemám srdce, dát tomu míň hvězd. Za finální nápad prostě tleskám ve stoje. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Máma i syn v rámci haunted-house subžánru ne úplně typickými, příjemně civilnímy postavami, a i to chladné horské prostředí je vítaným osvěžením věčně propíraného tématu. Ale skoro celý film stojí na samoúčelně napínavých scénách, které nic neodkrývají a příběh nikam neposouvají. Protože tam skoro žádný příběh není, což potvrdí i možná překvapivě uzavřené, ale naprosto nedovysvětlené finále. Odfláknutý scénář. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • V jednu chvíli ve filmu Logan (Dylan Minnette) poslouchá album „Dreams in the Rat House“. Existuje příběh HP Lovecrafta s názvem „Dreams in the Witch House“, kde je krysa nedílnou součástí děje. (KGBelik)

Reklama

Reklama