Reklama

Reklama

The Open House

Trailer

VOD (1)

Logan (Dylan Minnette) a jeho otec sní o tom, že se Logan dostane na olympiádu. Když Logan přijde o svého otce, tak se s matkou (Piercey Dalton) přestěhují do domu v horách. Po dni otevřených dveří má Logan pocit, že v domě někdo zůstal. Věci jsou na jiných místech, než je položil, mobil se ztratil. Nakonec se tu objeví i podivná Marta (Patricia Bethune), co prý bydlí za kopcem. V domě opravdu něco nebo někdo je... (RammsteinDE)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Lépe své dojmy z tohoto paskvilu asi shrnout nedokáži. Tvůrci jako by nepochopili princip hororového žánru, neboť nedokáží prezentovat zajímavý příběh, nezvládají diváka vystrašit a co je ještě horší, nedokáží napsat opravdové a řádné zakončení filmu, kdy závěr nelze označit jinak, než jako debilitu a plyvnutí do tváře divákům, kteří vydrželi s filmem až do konce v naději, že se dočkají zajímavého rozuzlení, které všechno vysvětlí. Přitom konec nevysvětlí vůbec nic. Připočtěte si ke všem výtkám ještě jalové a nesympatické herce a máte před sebou jasný průser. Tvůrci zkrátka nepochopili nejen principy hororového žánru, ale zřejmě také principy filmařiny. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Dobrý pokus. Velkým plusem je atmosféra, kdy pořád čekáte, že se něco stane, takže jste napjatí a o to podle mě v hororech jde. Stejně tak je to ale i mínusem, protože vlastně se toho moc nestane. Takže pro mě průměr. Závěr mě zklamal, ale na druhou stranu byl vlastně originální, pro mě asi lepší než nějaké prostoduché vysvětlení. ()

Reklama

lukasch 

všechny recenze uživatele

Netflix zklamal, tohle vůbec nefunguje. Na horor to není strašidelné, na thriller to není napínavé. Asi to byl těžký art, protože film neměl skoro žádný děj a záporák ani jeho motivace nebyly vůbec vysvětleny. Diváku, domysli si to sám. Asi to něčemu nastavuje zrcadlo nebo tak něco. BTW: Na 911 (nebo naši 112) se dovoláte i bez SIM karty. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Zívačka s fackou, která na konci probere spíš jak rána kladivem. Strašně nudnej "horor" (čti drama) s opravdu PŘEKVAPIVOU pointou! Zajímavě rozehraná hra s diváckými očekáváními z toho dělá víc než hloupej průměr, a jednoduše nemám srdce, dát tomu míň hvězd. Za finální nápad prostě tleskám ve stoje. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Máma i syn v rámci haunted-house subžánru ne úplně typickými, příjemně civilnímy postavami, a i to chladné horské prostředí je vítaným osvěžením věčně propíraného tématu. Ale skoro celý film stojí na samoúčelně napínavých scénách, které nic neodkrývají a příběh nikam neposouvají. Protože tam skoro žádný příběh není, což potvrdí i možná překvapivě uzavřené, ale naprosto nedovysvětlené finále. Odfláknutý scénář. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • V jednu chvíli ve filmu Logan (Dylan Minnette) poslouchá album „Dreams in the Rat House“. Existuje příběh HP Lovecrafta s názvem „Dreams in the Witch House“, kde je krysa nedílnou součástí děje. (KGBelik)

Reklama

Reklama