Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek (J. Plouhar) miluje Martu (H. Vagnerová) a žije s ní, zároveň ale miluje i Soňu (V. Khek Kubařová) a také s ní žije. Marta a Soňa o sobě nevědí. Markovi se daří jeho dvojí život tajit. Před oběma ženami předstírá, že část týdne tráví pracovně v jiném městě – ve skutečnosti ale zůstává stále v Praze a jen se stěhuje z bytu do bytu. Funguje to perfektně. Každá z žen má svoje pozitiva a díky pravidelným změnám nepropadají Markovy vztahy stereotypu. Marek ale není žádný podrazák. Své dva životy bere seriózně. Obě ženy miluje a s oběma to myslí docela vážně. Zařídil jim stejné útulné byty, protože je spravedlivý (a zrovna měli slevy). Nechtěl být bigamistou, ale nějak se to tak vyvinulo, nějak do toho prostě spadl… Marek věří, že díky dokonalému systému může udržet svůj dobrodružný způsob života v chodu a vyhnout se všem úskalím. Funguje mu to perfektně a on je na sebe pyšný. Až jednou ráno se stane něco, s čím opravdu nepočítal… (Česká televize)

(více)

Diskuze

Lasenice

Lasenice (hodnocení, recenze)

Musím se přiznat, že jsem hlavnímu hrdinovi záviděl, dvě nejpřitažlivější české herečky v posteli... Kdo to má?

Skarface

Skarface (hodnocení, recenze)

hippie2222

Však není třeba světovej trhák. V poslední době lidi očekávají od všeho maximum , vždyť to byla pohodová nenáročná komedie u které se člověk odreaguje a zasměje a podívá se na pěkný holky :) 

Silvana

Silvana (hodnocení, recenze)

- "Tvoj email spôsobil, že som vôbec tu."

- "Čo si jej to preboha napísal ???"

- "Čím menej vieš, tým lepšie pre teba."

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

A tak to já dám hned čtyry, za všecky ty odpady. Proboha, copak tohle se tvářilo jako bůhvíjaký umění? Vždyť to byla pouhopouhá oddychovka.  Jasně, Matěj Dadák to scénáristicky nezvládl, protože aby hlavní hrdina dokázal skutečně aspoň pár měsíců žít dvojí (trojí) život, musel by to bejt trochu jinej kabrňák a ne matlal, kterej se jen světácky tváří, ale jinak neumí ani pořádně lhát a posere, na co šáhne. Tenhle trumpelín by byl vodhalenej během 14 dnů. Ale dobře, když tohle filmu odpustím - a na to jsem měl celou první ne moc zábavnou polovinu, odmění se mi druhou svižnou půlkou, kdy jsem se fakt bavil a dokonce jsem se i zasmál, na rozdíl od troškáren a podobnejch hovadin. A holky byly krásný! Takže - u mě dobrý.

na příspěvěk reagoval Skarface

Reklama

Reklama