Reklama

Reklama

VOD (1)

Oddaného vlčáka zavede jeho zvídavost na neuvěřitelná dobrodružství a bude postupně sloužit třem naprosto odlišným pánům. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 5

Recenze (24)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Krásne spracovaný príbeh, ktorý korene má v známej knihy od J. Londona. Veľmi solídna a neprehnaná (predimenzovaná) grafika len zvyšujú na výslednej kvalite. Celovečerný animák vhodný jak pre mladších tak aj pre dospelých. Síce na mnohých miestach je predsa len prezentovaný trošku idealizované obrazy, ale je to spravený tak, aby sa na to dalo pozerať. Takže klobúk dolu pred A. Espigares a spol. – vytvorili celovečernú „rozprávku“ s jedným z najkrajších (a najdojímavejších) záverov, čo som za posledné roky v tejto kategórii videl. Osobné hodnotenie: 90% (*****) ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Pustil jsem to pišišvorům naslepo jen dle obrázku s pejskem s tím, že je to snad na chvíli zabaví a já se u toho úplně neunudím. Od začátku to nevypadalo vůbec špatně a navíc se z toho hned vyklubal známý příběh Jacka Londona a postupně jak děti se zájmem odpadávaly ( asi to není úplně pro nejmenší diváky), tak mě to bavilo víc a víc. Jak zpracováním příběhu, animací, postavami tak i skvělou hudbou. Tohle se opravdu povedlo a jednalo se o velmi příjemné překvapení. Stejně tak, když jsem přišel hodit 4* a viděl zdejší hezký hodnocení. 7.5/10 ()

Reklama

Doggie773 

všechny recenze uživatele

Zpracování Bílého Tesáka v animované formě se moc povedlo. Animace je naprosto úchvatná, kéž by si velká studia vzala z filmu příklad. To stejné se dá říct i o hudbě a zvuku, které do filmu dokonale zapadaly. Film se tvůrcům opravdu moc povedl a asi patří mezi mezi moje nejoblíbenější animované filmy. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné zpracování dnes už známého příběhu. Animace originální a velmi příjemná. Divočina perfektně vyobrazená. Možná lidské postavy nemusely být nepěkné. Naopak nám dali tvůrci najevo, kdo je klaďas a kdo záporák... Ale super odvyprávěno. Zbytečného klábosení se nedočkáme. Příjemná pohádka, ne úplně úplně pro nejmenší. ()

Endavour 

všechny recenze uživatele

Tato evropská verze americké klasiky splnila svůj účel na jedničku. Dle mého názoru trochu jiný styl animace, než jsme zvyklí u hollywoodských animáčů právě zdůrazňuje tu neméně skvělou odlišnost v pojetí francouzské režie. Jedná se o skvělý Tesáka i jeho maminku si člověk zamiluje již od počátku, co na tom, že prvních zhruba 20 minut prologu se divák nedočká žádné konverzace? Místo toho dostaneme nevšední zážitek, kdy se podíváme do nitra kruté přírody Aljašky a Yukonu očima malého Tesáka a jeho starostlivé maminky. Film má také pointu a je v souladu s duchem současného diváka všech věkových kategorií. Co dodat? Nádherně zfilmovaná knižní klasika z mého dětství. Smekám a merci! :) ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama