Reklama

Reklama

Ve strhujícím thrilleru režiséra filmu Na život a na smrt hraje Mark Wahlberg agenta elitní jednotky CIA Jamese Silvu. S pomocí špičového supertajného týmu musí Silva dopravit „zásilku“ (Iko Uwais), která disponuje životně důležitými informacemi, na leteckou základnu dřív, než dorazí nepřítel. (Magic Box)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Klasická jůeséj sračka. Zas jen špatní rusáci a když né rusáci tak teroristí z východu a když né terosristé tak mimozemšťani a všichni stále jen chudince americe strašně ubližují.  A tak musí nastoupit nezničitelní a neprustřelní američtí superborci,aby zacharaňovali svět.  Neskutečně trapné, primitivní stále dokola totéž a zamindrákované jako celá tvorba této zemi za velkou kaluží.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

No moc ne, jenom padesát milionů......prej, protože ten materiál je natočenej a jeho hodně, takže ta účast herců, atd bude minimální. Jako ono s tím souvisí dost věcí, Zacku Snyderovi během natáčení zemřela dcera, takže on odešel od filmu a byl s rodinou. V tu chvíli přichází Joss Whedon, který byl najat studiem aby dokončil práci, nutno uznat že film z devadesáti procent hotový. A pak film vyšel a byl to a stále je, jeden z nejhorších komiksových filmů, je hloupý, je naivní, někteří herci řešili svoje osobní problémy, někteří herci se ani nehodili na roli, kterou ztvárňovali, no film je to naprosto otřesný, horší než ty komiksový filmy z osmdesátek. A postupně na povrch začali vyplouvat informace, videa, fotky atd, že Joss Whedon, ve střižně a v post produkci udělal s filmem věci, které udělali ten film jaký je a že původní verze, verze Zacka Snydera je jiná, je temnější, delší, propracovanější atd. Takže vznikali petice a byl vyvíjen tlak na všechny, aby se dala do oběhu, ta správná verze filmu, která bude míti jiný vizuál a spoustu věcí, které byli vystřiženy. Takže to je jediný případ, kdy film vyšel ve špatné kvalitě (nemyslím teď obraz a zvuk) a pod tlakem lidí, vyjde verze která má být lepší. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

u Sonica byl jeho vzhled otřesný a po té co nějaký fanoušek, udělal vlastní trailer https://www.youtube.com/watch?v=xZ5OvTC9gAk tak to bylo pro studio poslední kapka a kompletně ho předělali. A nutno uznat že k lepšímu. Spíš je to případ https://www.csfd.cz/film/234816-liga-spravedlnosti/prehled/ film vyšel, film dostal masivní kritiku od lidí a vznikali petice, fanoušci se ozývali a byl vyvinut velký tlak na studio a i na HBO, které se nakonec rozhodlo že dá https://www.csfd.cz/tvurce/11185-zack-snyder/ prostor a ať vypustí svoji verzi na HBO Max. A ono se to fakt děje https://www.csfd.cz/film/865049-zack-snyder-s-justice-league/diskuze/ . A to je jediný případ, o kterým vím, že po vydání dostal takovou kritiku, že začala vznikat skutečná podoba filmu. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

Myslel sem to všeobecně, je mi jasné že zpěvák, co dělá country má jiné starosti a problémy, než zpěvák/DJ co dělá elektronickou hudbu. Tím nechci říct, že jeden z nich to má lehčí, než ten druhý, jen že každý řeší jiné věci, než ten druhý, byť oba mohou mít stejné problémy, jako třeba s ozvučením. 

 

 

To ti věřím, ale asi to brzo stáhli z oběhu, zatímco stáhnout film z oběhu, protože se některým divákům nelíbí bitky, je hůře proveditelné a mnohem hůře se to napravuje. Navíc od toho dotyčného, co dělal to album může přijít omluva a nějaká ta kompenzace ve formě, bonusové písničky navíc. A opět, tohle chtít od režiséra/studia a udělat to ve filmu, obzvlášť když už je to venku, je sci-fi. 

na příspěvěk reagoval Ouwen

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Jak říkám, bylo to myšlený s nadsázkou. Ale pokud obecně vzato, se samozřejmě vyplatí držet hubu, pokud chceš v takovým prostředí dostat práci:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tie rozhovory, ktore Adkins toci su skvele a divak sa dozvie kopu zaujimavosti z natacania beckovych peciek. Otvorene ale zakazdym bez najmensieho povysenia sa tam rozpravaju. Neviem jak by to Akdinsovi mohlo ublizit.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Nezdá se mi, že jsi naštvanej. taky proč bys měl bejt. Jen říkám, že to co jsem sem napsal je něco, čemu dle mého názoru je přiládaná větší váha, než by si zasloužilo:)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

V skrate hovoria, ze oni dvaja preferuju styl bitiek v ktorom môzu akteri v co najprehladnejsich a dostatocne dlhych scenach predviest svoje schopnosti, ktore nemusia maskovat nejakymi trikmi a ze je im luto, ze Hollywood ked angazuje borcov ako Tony Jaa alebo Iko Uwais, tak im nedovoli ukazat an desatinu ich schopnosti, pretoze ich bitky bleskovo zostrihaju a ani na seba nenadväzuju. A potom fanusikovia tychto borcov, ktory filmom nerozumeju nenadavaju na rezisera alebo choreografa, ale na hviezdy lebo nepredviedli svoj standard na ktory su diváci zvyknuty. Takze preto sa Adkins a White snazia v maximalnej miere ovplyvnit kvalitu bitiek tym, ze trochu kecaju reziserovi do remesla, pokial to dovoli.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ano, hra aj v srackach a co tym chces vlastne dokazat?

Pozri si najprv ten rozhovor predtym ako budes reagovat.

https://www.youtube.com/watch?v=i5er9o3j58c

Adkins ma na svojom kanale niekolko rozhovorov s akcnymi borcami a to posledne co by ma napadlo je nazvat ho namyslenym clovekom, ktory ohovara druhych. Prave naopak. Vyzaruje z neho velka pokora a fanusikovsky zapal s akym k filmom pristupuje. No a niekedy nevyjde kvôli nedostatku penazi. Niekedy hra vo filme, kde nemôze ovplyvnit kvalitu bitiek (Expendables 2) a niekedy proste len zoberie cameo a je rad, ze hra s ludmi ako Costner.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Záleží i jaké kapely a jakej zpěvák, já preferuju analogové nahrávání, kde jsou chyby v mixu apod. než všechno stoprocentně uhladit. Namixovat nahrávku špinavě, s chybama aby zněla unikátně, dá víc práce než vše duplikovat digitálním samplem.

A taky mi věř, že existují špatně, katastrofálně nazvučený desky, viz St Anger a jeho úžasný, popelnicový snare. Ale jinak s většinou věcí souhlasím s tebou, i to že tam je fakt mraky lidí kolem všeho, vedle, nad, za vším.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

a když kapela a nebo zpěvák dělá něco špatně, před živým publikem, tak má tam tu odezvu. Když je to ve studiu, je to o něco složitější, ale přeci jenom je to tam jiný, než když se dělá film. Zpěvák co zpívá falešně, je problém, ale jeho album se dá relativně rychle stáhnout z oběhu. Film co má špatné bitky, nikdo z oběhu stahovat nebude.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen

No jo, ale kdo mu to řekne, že těch střihů, je tam moc. Když režisér a producent, nad ním stojí a sou s jeho prací spokojeni, protože kdyby nebyli tak to přestříhá jinak a nebo si na to najmou někoho jiného. A nechme stranou to, že se studio a producent/i, snaží vydělat rychlé peníze a udělat nějakou rychlokvašku a je jim jedno co střihač dělá s filmem. Berme tenhle film tak, že je dělán s láskou a péčí a že se všichni snažili to udělat dobře, což neudělali, ale nikdo jim to nemohl říct a tak si nebyli vědomi toho, že dělají špatný film.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

za blbou bitkou stojí třeba i padesát lidí na place a dalších dvacet po natočení, to je však neomlouvá že natočili a udělali blbou bitku, kterou pak vypustili do světa, ale neni to jenom o třech lidech. 

Reklama

Reklama