Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Benova matka se nadchla myšlenkou, že by mohla pracovat v nedalekém westernovém městečku, a chce se seznámit s místními poměry. Proto se tam jede podívat a Ben ji jako vzorný syn doprovází. Na místě však zkušený policista zjistí, že zemřel otec jednoho ze zaměstnanců a že jeho smrt nelze pokládat za přirozenou. Někdo po muži totiž střílel, a přestože se netrefil, úlek zřejmě způsobil smrt. Ben se pouští do vyšetřování to viditelně nebude nijak jednoduché, protože podezřelých je víc než mnoho (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vedle Bad Tölzu si velkopodnikatel rozestaví westernově městečko Sioux City, do kterého se máma Bena vysloveně vecpe, aby byla důležitá. Po několika desítkách dílů ale pořád netuší, že tam, kam vleze, většinou přinese i smrt a tak tu někdo umře. Fakt horší jak smrtka. Ben se ale do případu opře a rozhodne se i vyšetřovat. Škoda ale, že tvůrci trošku nerozjeli vtipnou tóninu, protože ty pofiderní postavičky, které to městečko staví, si o to vysloveně koledovali. Výsledkem je průměrný díl, který neurazí a nenadchne. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama