Reklama

Reklama

Bláznivá noc

  • USA Amateur Night (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Guy Carter (Jason Biggs) je absolvent architektury, má krásnou ženu a dítě na cestě. Kde je problém? Už rok se mu nedaří najít si práci v oboru. Nutně ale potřebuje peníze, takže vezme brigádu jako "rozvoz". Záhy se však ukáže, že bude místo pizzy rozvážet prostitutky. Čeká ho jedna dlouhá a bláznivá noc, při níž odhodí pár zábran a možná nalezne ztracenou hrdost! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (63)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Předstírej, že nemáš růžový tričko a běž tam." Být vystudovaným architektem, tak bych patrně nevozil po nocích prostitutky, nevloupával bych se do domů doktorů a rozhodně bych neumýval umělé penisy. Jenže s Guyem má být sranda, tak tohle všechno dělá a na mě jeho trapnost spolehlivě nefunguje. Holky sice svými výstřiky leccos zachránily, ale rozhodně toho nebylo tolik, abych Guyovy přestal přát jejich hračky ve všech jeho tělesných tvorech. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Po pravde to nie je zle zahrané, len scenár tejto akože uletenej komédie je strašne nezábavný. Skôr to zachraňujú len tie hlavné postavy, pretože aj samotná párty a všetko okolo toho je taká strašná nuda, že len čakáte kedy sa všetko zvrtne a napokon skončí. Ak by to lepšieho režiséra a takisto scenár mohlo z toho by niečo viac uletené a hlavne zábavné. Tak je to len priemerný film, na konci ktorého si poviete: Čo som to vlastne videl?! ()

Reklama

jarmik 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, že to třeba občas bude vtipné aspoň jako Prcičky. Občas to bylo vtipné jako ty nejhorší Prcičky, tuším pátý a šestý díl. Asi dvakrát jsem se zasmál, takže dávám dvě hvězdičky. Ale jen proto, že jednu už dávám jen v případě slitování se nad potenciálním odpadem. Tohle mělo aspoň pár záblesků průměrnosti a nějaký příběh, i když slabý, předvídatelný a ohraný. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Jedna Bláznivá noc, Amateur Night, dva kšefty a tři prostitutky, vše v rukách architekta bez práce, nastávajícího otce. Poprvé zazmatkuje, podruhé je lepší, dělá jim konferenciéra, pokladníka i zachránce. Co za to? Zničené auto, paklík dolarů a zakázka na vilu pro jednu z nich. Lisa Addario a Joe Syracuse, oba též režírující, se dost chlubí, že jde o příběh podle skutečnosti. P.S. To jsou řádky o něm, ne o obrázcích z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pie fucker by sa už mal na teenage komédie vykašľať. Celý film pôsobil strašne strnulo a nudne. Niežeby samotný film bola nejaká veľká zábava, ale Biggs to celý čas ťahal na dno. Okrem skutočne vtipných scén mi tu najviac chýbali aj nejaké poriadne nahotinky, keď už je to komédia o prostitutkách. Výsledkom je nuda, ktorá nestojí za pozretie. 4/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama