Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (204)

blackJag 

všechny recenze uživatele

"FAŠOUNSKEJ GLUME, MUSÍŠ MLUVIT TROCHU ZŘETELNĚJC." Nebojím se přiznat, že jsem se bavil... Žel, tak v první hodině (nasmál jsem se hodně a po chuti). Závěrečná část moc nevyšla a předchozí stopáž kope nesportovně do koulí a nechává v křeči svíjet na podlaze. Škoda, přesto minimálně 2/3 kvituji. 65% ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Na Hustle jsem šel do kina bez jakékoliv známosti o tomto filmu, tudíž jsem neměl vůbec žádná očekávání a to se mi ve výsledku vyplatilo. Celkově film jako komedie funguje, jen to v některých pasážích není vtipné, ale na druhé straně jsou momenty, které jsou opravdu zábavné a Rebel Wilson je jednoduše výborná. Mě ale potěšila hlavně Anne Hathaway, která mi film od filmu potvrzuje, že je momentálně nejlepší ženskou herečkou. Ona dokáže zahrát v jakémkoli filmu / žánru na výbornou a nemůžu se jí nabažit. Každopádně film je lepším průměrem a jako oddechovka to zafungovalo. Lepší 3* ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Sobota večer. Manželka říká, ať se podívám, co dávají v televizi. Ale že se chce koukat na nějaký kvalitní film. Mimo jiné dávají Podraz (90%) a Podfukářky (57%)... A na co jsme se koukali?! Námět jako takový není vůbec špatný, relativně slušné procento vtipů je podařených, ale hned vzápětí humor výrazně poklesne. Proti Rebel Wilson nic nemám, třeba v Jojo Rabbit byla super, ale jestliže hraje postavu, jejíž jedinou charakteristikou je "tlustá neohrabaná ženská", tak mi to k zasmání opravdu nestačí. Pár dějových zvratů pozitivně překvapilo, ale jinak díky trapnému humoru spíše podprůměrný film... 50% ()

croxika 

všechny recenze uživatele

To, že idete na film do kina, kde ho vidíte v skvelej kvalite na obrovskom plátne, Vám žiadnu kvalitu zážitku nezaručuje. Za mňa úplne zbytočné, iritujúce, predvídavé, po štvrtej poznámke utrúsenej nahlas, kedy som sa opäť trafila do deja (lebo v sekunde sa stalo to, čo som povedala) sa týpek vedľa mňa zamrvil, či idem celý zvyšok filmu spoilerovať, ako keby som písala scenár :D. Okej, aby som nebola až taká ... to be honest, dva-trikrát sa Vám kútiky úst asi nadvihnú do nejakého toho ironicko-smiešneho úškľabku, ale keby ma niekto zavolal na tento film znova, radšej by som išla pokrývať strechu škridľami. Btw. ja rozumiem, že nie každý je štíhly a očarujúci, ale keď už idem do kina, nechcem sa hodinu a pól pozerať na natriasajúcu sa obéznu ženu. Nič v zlom, naozaj. ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

Naštěstí jsem dostal tolik špatných reportů, indicií a nápověd toho, že to bude příšerný, díky čemuž jsem čekal něco téměř nekoukatelného. A když od něčeho čekáte málo a nebo třeba i nic, tak vás potěší i to, když dostanete něco. A přesně tak na mě Podfukářky působí. Anne je kus a v určitých chvílích pánské oko prostě pohladí. Pointa vznikající zápletky nijak nepřekvapí a i když byla do poslední chvíle potlačována, došla mi celkem rychle. To ale nevadilo. Film celkově není žádná hitparáda, ale má místa kdy jsem se fakt zasmál. To se rádoby komediím v poslední době moc nedaří. Chválím i délku filmu, že nic zbytečně nenatahuje. 60 procent za vcelku fajn jednohubku. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Anne Hathaway sa spočiatku bránila hrať svoju rolu s noblesným britským prízvukom, ale režisér Chris Addison ju presvedčil, že je to pre postavu nevyhnutné. (m.a.t.o.)
  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě filmová scéna. (Rominator)

Reklama

Reklama