Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (204)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková odddechová, jednoduchá komedie o soupeření dvou zlodějek a podfukářek v jednom městě. Mělo to svůj humor, většinou povedený a některé scény zajistí kvalitní výbuchy smíchu. Rebel Wilson, klasicky vtipná už jen svým vzhledem, tady sedla jak prdel na hrnec, a ačkoliv mi její filmy přijdou poslední dobou všechny úplně stejné, tak jsem se bavil a bylo to dobré. Příběh taky nebyl úplně odfláknutý a šla vidět snaha. Za týden si sice už nevzpomenu, že jsem to viděl, ale na dnešek mi to náladu zvedlo prvotřídně. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"The Hustle" ma nakoniec veľmi príjemne prekvapilo. Nemôžem povedať, že by to bolo komediálne zlato, ale na druhú stranu som tu dostal komédiu, ktorú som veľmi často nevedel odhadnúť, dobre ma zamotala a hoci Anne Hathaway je miestami trošku otravná svojimi nemeckými hlasovými imitáciami, tak Rebel Wilson si to vysoko užíva a musím sa priznať, že ma často poriadne pobavila. Aj keď to má jednoduchý koncept, tak vie to pomaly vytasiť niekoľko prekvapení, ktoré som nepredpokladal a podľa mňa fungujú. Ako som už povedal, Rebel Wilson si túto rolu náramne užíva a holka má moje sympatie. Anne Hathaway tu má tiež dobré momentky, no niekedy tu dáva také akcenty, až vie byť trošku otravná. Páči sa mi tá rivalita medzi nimi, ich spoločné doťahovačky a uznávam, že vedia ma dobre pobaviť. Záver indikuje, že možno budú robiť pokračovanie, no uvidíme. Necháme sa prekvapiť. A akosi nechápem načo sa musela Rebel Wilson učiť vrhať nože. Ale okey. Myslím si, že funguje. Ak chcete, pokojne si to pozrite a zabavte sa. Hodnotenie: B ()

Reklama

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele

Na Hustle jsem šel do kina bez jakékoliv známosti o tomto filmu, tudíž jsem neměl vůbec žádná očekávání a to se mi ve výsledku vyplatilo. Celkově film jako komedie funguje, jen to v některých pasážích není vtipné, ale na druhé straně jsou momenty, které jsou opravdu zábavné a Rebel Wilson je jednoduše výborná. Mě ale potěšila hlavně Anne Hathaway, která mi film od filmu potvrzuje, že je momentálně nejlepší ženskou herečkou. Ona dokáže zahrát v jakémkoli filmu / žánru na výbornou a nemůžu se jí nabažit. Každopádně film je lepším průměrem a jako oddechovka to zafungovalo. Lepší 3* ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na Slunci se v posledních letech vyloupla další výrazná postava komediální filmové kultury – Rebel Wilson, tak by byla hloupost hollywoodských producentů toho nevyužít a nezneužít její komediální talent v nějaké přímočaré komedii. Navíc v této ji excelentně sekunduje Anne Hathaway. To tedy k plusům. Po komediální stránce počítejte s totální klasikou. Chvíli lepší, chvíli horší, ale na odpočinek absolutně ideální. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Elegantná a sympatická Anne Hathaway sa snaží zachraňovať v tejto komédii čo sa dá, ale Rebel Wilson celý film zráža na absolútne dno. Podobne ako Petra Polnišová, ani Rebel nedokáže nič iné, iba zo seba robiť totálnu kravu. Evidentne jej to celý svet žerie, ale ja som iba neveriacky krútil hlavou. Každopádne, aj keď scenár je neoriginálny, film je natočený celkom slušne a rýchlo odsýpa. Škoda tej Rebel.... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Anne Hathaway sa spočiatku bránila hrať svoju rolu s noblesným britským prízvukom, ale režisér Chris Addison ju presvedčil, že je to pre postavu nevyhnutné. (m.a.t.o.)
  • Původní premiéra filmu měla být 29. června 2018, poté byla přesunuta na 10. srpen 2018 a nakonec měl film premiéru 10. května 2019. (Varan)
  • Keď Penny prvýkrát stretne Josephine vo vlaku smerujúcom do južného Francúzska, Josephine číta román Marka Haddona "The Curious Incident of the Dog in the Night-Time" ("Čudná príhoda so psom uprostred noci"). Alex Sharp (Thomas) debutoval na Broadwayi v rovnomennej hre podľa tohto románu. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama