Reklama

Reklama

Podfukářky

  • USA The Hustle (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Svět je plný bohatých, zkažených a sebejistých mužů A přesně takové milují hrdinky komedie Podfukářky. Okouzlující Angličance Josephine (Anne Hathaway) a trošku neohrabané Američance Penny (Rebel Wilson) totiž nejde o lásku, ale jen a jen o peníze... hodně peněz. Tyto dvě podvodnice jsou jasným důkazem, že ženské pokolení nelze podceňovat v žádném povolání. Dokonalá profesionálka se po náhodném setkání ve vlaku podujme zasvětit nadšenou amatérku do tajů svádění a okrádání mužů. S vypětím všech sil a po sérii neuvěřitelných zážitků se Josephine podaří z Penny vykřesat kolegyni na úrovni, sice trošku nekonvenční, ale zato s obrovským potenciálem. A najednou se ze žákyně stává vážná konkurentka. Která z nich bude nakonec úspěšnější? (Forum Film CZ)

(více)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (204)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké očakávania som nemal, ale napokon celkom milé prekvapenie. Odhliadnuc od viacerých stupídnych scénok, to malo celkom dobrý záber - či už po scenáristickej stránke, ale celkovo aj formát, kontext, a najmä herecká dvojica Anne a Rebel, ktorá sa v podobe postáv dvoch zlodejok s dôvtipom navzájom doťahovali. Kopa dobrých hlášok, vtipných scén (ale aj tých menej vydarených za hranou dôvtipu), to všetko bola voda na mlyn tejto komédie. A že príbeh bude mať napokon aj takýto spád so zmysluplnými zlomami, to bolo len ďalším Plus! Takže z mojej strany spokojnosť a určite by som to zaradil medzi tie vydarenejšie komédie z US produkcie. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Poměrně milé překvapení, čekal jsem festival trapnosti, ale nakonec jsem se nenáročně bavil (a trapnost se udržela v únosných mezích). Ať si kdo chce co chce říká, Rebel Wilson umí být vtipná, Anne Hathaway také a ještě jí to sekne, a dohromady utvořily sympatickou konkurenční dvojku ženských podfukářů (samozřejmě zaměřenou na oškubávání nadržených, nevěrných a/nebo přitroublých chlapů). ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Elegantná a sympatická Anne Hathaway sa snaží zachraňovať v tejto komédii čo sa dá, ale Rebel Wilson celý film zráža na absolútne dno. Podobne ako Petra Polnišová, ani Rebel nedokáže nič iné, iba zo seba robiť totálnu kravu. Evidentne jej to celý svet žerie, ale ja som iba neveriacky krútil hlavou. Každopádne, aj keď scenár je neoriginálny, film je natočený celkom slušne a rýchlo odsýpa. Škoda tej Rebel.... ()

cesmine 

všechny recenze uživatele

Od The Hustle jsem čekala jediné … zábavu. A té se mi také dostalo. Jen velmi málo filmů mě dokáže rozesmát ze srdce tak nahlas, jako to dokázaly Podfukářky. Smála jsem se hodně a dlouho. Zápletka není předvídatelná, což je ohromně příjemné překvapení, stejně jako to, že film vůbec není takový, jak předestírá trailer. Ten nám tentokrát odkrývá z filmu opravdu velmi málo. Moc se těším, až se k nim za čas vrátím. Je to oddechovka, o které jsem si jistá, že mě bude bavit úplně stejně i napodruhé. :) ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Účel svätí prostriedky a potvrdilo sa mi to aj v tomto filmovom spracovaní Podfukárok, ktoré sú vlastne remaqom staršieho diely s podobnou tématikou. Ani sa tým netaja dokonca sa natáča v rovnakom fiktívnom meste a musím za seba povedať že exteriéry mi neskutočne sadli a dominovali v príbehu. Množstvo situačného humoru, ktorý bol vraj vo veľkej miere dávkovaný už v upútavke, ktorej som sa našťastie, úspešne vyhol bol dokonalo dávkovaný. Herecké výkony na komédiu tohot kalibru sú nadštandardné. Nasmial som sa a to je podstatné. 79% ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Beaumont-sur-Mer (doslova Krásny kopec pri mori) je fiktívne mesto pomenované podľa známeho Beaulieu-sur-Mer (doslova Krásne miesto pri mori), ktoré sa nachádza na Francúzskej riviére. (m.a.t.o.)
  • Natáčeno na Mallorce. (rafix)

Reklama

Reklama