Reklama

Reklama

Diskuze

Uživatel Dominik 261 smazal svůj příspěvek.

cze.Oi

cze.Oi (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Nevidím sice moc spojitost, proč jsi skočil k vlastencům, ale ok. To už by bylo slovíčkaření. Označil bych to za nacionalistické, až neonacistické chování, ale nejsem politolog, sociolog ani filmový kritik, takže je to vlastně jedno. Dobrali jsme se konce. Howgh. :D

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

cze.Oi

ale vlastenci to boli. je pravda ze viac nez na cernochov samotnych boli zamerany na cudzincov vseobecne. pokial sa tam narodil a vyrastal tak im bolo jedno ze je to cernoch.

na příspěvěk reagoval cze.Oi

cze.Oi

cze.Oi (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Doba a stylizace tomu odpovídají. Takže v té době nic nenormálního. Černoši a skinheads byli tenkrát dobrý kámoši. Než se to posralo politikou.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

cze.Oi

cze.Oi (hodnocení, recenze)

Raptor

Protože původní skins neměli s rasovou nenávistí nic společného. Naopak mezi klasické skinheadské muzikanty patří černoši. Problém vznikl, když se začala do subkultury dostávat pravicová politika. A i tak byli zpočátku černoši spolu s bělochama proti Pákistáncům... Nicméně furt je to politickej shit, přesně jak psal thorium. Potom vylezu ven s vylepanou hlavou a každá levičácká špína se po mně vozí, že jsem nácek. Už aby se tahle společnost v popel obrátila. Zatím k tomu má krásně nakročeno.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

Raptor

Raptor (hodnocení, recenze)

Based on the writer/director's childhood, FARMING tells story of a young Nigerian boy, 'farmed out' by his parents to a white British family in the hope of a better future. Instead, he becomes the feared leader of a white skinhead gang.

Hm, tak nevím, co to bylo za skiny že si vybrali za svýho obávanýho šéfa negra, to nezní moc realisticky ...

na příspěvěk reagoval cze.Oi

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama