Reklama

Reklama

Všechno nejhorší 2

  • USA Happy Death Day 2U (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání. (Cinemart)

(více)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (254)

Figu 

všechny recenze uživatele

Dvojka už je trochu víc nakombinovaná se vším možným, což může někomu vadit. Kouzlo prvního dílu je fuč a sajns fikšn je novej průkopník žánru. Zdejší stroj času nám prozradil, proč že vznikla jednička a časová smyčka v životě Tree. S hororem to už nemá prakticky nic společnýho a je to naprosto průměrnej filmek. Ale za ty chvíle mámy s dcerou, který byli krapet doják, tu čtvrtou dám. 70% ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

První díl měl hororovou komediální náladu. Ten druhý do toho začne míchat scifi a je to, jak to už tak bývá, o něco slabší. Konečně se ale dozvíte, proč se to naší hrdince z prvního dílu stávalo, že se sekla v tisíckrát omletým nápadu časové smyčky. Naštěstí jsem se i tentokrát výtečně bavil a přistoupil jsem na tuto trhlou scifárnu. 60% ()

Reklama

GeusX 

všechny recenze uživatele

Druhý díl se odvážně vydal jinou cestou než jen kopírováním jedničky, kterou musíte mít zhlédnutou. V pokračování tvůrci ubrali na hororové části, přidali na komediálních ingrediencích i trochu toho melodramatu (na okamžik mi to připadalo zbytečně moc). A celé to celkově poutavě zabalili, nenudí a je to svižná, složitěji zamotaná, ale přehledná jízda. 70% (viděl jsem: 1x cz) ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Co to kurva ale už vopravdu se okamžitě zastřelte. Jestli se samotný syžet snaží přenést na diváka flustraci hrdinky z toho, že se den co den ocitá ve hrozně nasvíceném světě plném naprosto nesvéprávných, nezábavných pitomců (děkan!), který neustále musej něco pít, žrát a plácat u toho úplně strašný nesmysly, tak můj potlesk nemůže být pomalejší. Ono to tak samosebou není, protože se bavíme jen o úmorně pitomém předstírání zábavy, které je natočené jako sitcom pro lidi, kterým přijde seriál Big Bang Theory vtipnej. Například tři čtvrtiny filmu jsou polodetaily na tváře v tak úzkém ostřícím pásu, že kdyby herec pohnul hlavou o 5 cm dozadu, stal by se rozmlženým růžovým flusancem. Je to bolestivě nezábavné, přehrané, nevtipné a odfláknuté i z hlediska svého vnitřního univerza. Českej název je zároveň recenzí. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Ani podozrievavé pohľady personálu v kine v mojom meste (predpokladám že nijako nesúviseli s mojim komentárom na fanpage na sociálnej sieti) mi nijako nezabránil v tom, aby som si pokračovanie Všetkého najhoršieho vychutnal. Pretože tento štýl ma čas od času baví, skrátka úplne vypnúť pri primitívnom príbehu, ktorý však baví, nadväzuje na prvú časť viac, ako by divák čakal a herci rôznych rás,národností a vierovyznaní sú sympatický. Film podobne ako Nezvratný osud je skôr hororovou komédiou, avšak počas celého druhého pokračovania baví, napriek trochu unáhlenému koncu. Za mňa spokojnosť. Vidíš, adminko stránky kina z môjho mesta, ak k svojej pozvánke do kina dokážeš napísať slušný komentár tak si človek cestu do kina nájde. Čo si komu zase urobil, že vďaka tvojmu komentáru k druhej časti iného filmu multikultúrne pri návšteve Kapitána Marvela obohatím radšej kasu kina v susednom meste? I tak še da. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama