Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adar a jeho armáda táhnou na Ostirith. (Prime Video)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (120)

Elerrina 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se po pěti(!) hodinách úmorného world buildingu konečně k něčemu dobrali. Bitky i ta různá odhalení jsou vlastně docela fajn a nebýt tam to otravné rozebírání emocí většiny hlavních postav před bojem i po něm, napálila bych možná i pět rovných. Řešit nějaké nelogičnosti v seriálu primárně cíleném na dvanáctiletá děcka a Američany je totiž fakt zbytečné. Na závěr otázka: je Galadriel ohnivzdorná? (Jasně, všichni víme že je, je to prostě supermanka.) ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že se na to kvůli výživnému hejtu každý týden velmi těším a tento díl byl ke mně velmi štědrý už od začátku.  Měřítko je vzhledem k rozpočtu jeden z největších seriálových failů ever. Jak říkal PJ, že nenatočil Vyhnání z kraje kvůli nepatřičnemu měřítku po finále, tak tak někdo udělal celý seriál, no bože no. Koho by bitva o skanzen v Kuřimi nenadchla v seriálu za půl miliardy.  Také se velmi těším na zopakovaný trapný twist ze Stalloneho Samaritana. Také by mne zajímalo, kdo to psal, čtrnáctiletý kluk, co viděl ženský na katalogu spodního prádla leda tak. Protože nikdo jiný si nemůže myslet, že spolu všechny ženy automaticky a poklidně vycházejí a spolupracují, hahaha. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příznivci akce se konečně dočkali, tedy kromě odpaďáků, kteří to přirozeně ani neviděli. A vždy mě pobaví, jak někteří nikdy neslyšeli o literární či filmové zkratce, tedy žádný teleport. A byli by to právě oni, kdo by si stěžovali na rozvleklost, pokud by měl seriál všechno zachytit v reálném čase....což by nejspíš bylo delší než Dallas. Za mě tedy spokojenost. Gore při bojových střetech by Jackson mohl jen tiše závidět. Dokonalý vizuál, a je to prosím seriál, nikoliv film, masky, kostýmy, lokace, výborná hudba a samozřejmě konflikty. Dobývání věže, útok jezdců a samozřejmě epické vyvrcholení. A jestli má někdo pocit, že je zbytečné zachraňovat jednu vesnici, pak asi nikdy nečetl Pána prstenů, jelikož tam to je. Na konci. Ve filmové trilogii ovšem ne. Jen tak dál. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7/10. Tak ja nevím, vesnice s pěti baráky a na jednom místě nanejvýš 50 lidí, tak nějak čekáte od seriálu, který má takovou cenovku nějak více. Nechápejte mne špatně nevypadá to vůbec špatně ale tak nějak je to prostě málo. Chyby mi tady prostě dotek osudovosti, takový ten moment, který nedostanete z hlavy, což třeba Hra o trůnu dokázala v jedné řadě několikrát. Halbrandům nárok na trůn postaven pouze na nějakém odznáčku, který mohl klidně sebrat z mrtvoly, na což sám upozorňuje, nikdo to nespochybňuje. Adar, fakt dobrá postava a vznik Mordoru je cool. ()

Miagy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

5 dielov sledujeme ako Galadriel prehovára Numenorejcov aby šli bojovať do Stredozeme, kam zázračne dôjdu v 6 dieli presne v čase, keď tlupa škretov zaútočí na nejakú dedinku. A najmocnejšia bytosť Stredozeme musí byť natrepaná v zbroji a používať meč. Tí tmavší krátkovlasí elfovia mi vadia menej ako premrhaný potenciál.... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Arondir (Ismael Cruz Córdova) zmíní Valar, který se stará o rostoucí věci. Tato Valar je Yavanna, manželka Auleho, který vytvořil trpaslíky. Yavanna mimo jiné stojí za vznikem entů. (spacemaster)
  • Jeden z orků při útoku na Ostirith řekne „Gimbatul“. Fanoušci Pána prstenů mohou toto slovo poznat z nápisu na Jednom prstenu. Konkrétně jde o část: „Ash nazg gimbatul,“ neboli „Jeden jim všem káže.“ (spacemaster)
  • Orci skandují: „Nampat,“ před útokem na Ostirith. „Nampat“ znamená „smrt“ v černé řeči. (spacemaster)

Reklama

Reklama