foto

Cynthia Addai-Robinson

  • nar. 12.1.1985 (32 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Cynthia se narodila v Londýně, otec je Američan a matka je ghándského původu. S matkou se přestěhovala do Spojených států a vyrůstala na předměstí Washingtonu, DC.

Addai se do herectví zamilovala už ve velmi mladém věku. Hrála ve školních hrách a místních reklamách. Svou lásku k umění chtěla podpořit, když se pokoušela dostat na Tischskou univerzitu umění v New Yorku. Hrála v několika divadelních představeních ještě před odstěhováním se do Los Angeles.

Nedávno byla viděna na velkém plátně ve filmu COLUMBIANA. Její poslední televizní role zahrnují vystoupení v seriálech DIRT, FLASH FORWARD, CSI: NY, CSI: MIAMI A NUMB3RS.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zúčtování
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2011 Colombiana
2010 Edgar Floats (TV film)
2009 Mississippi Damned

TV seriály

2017 Shooter (TV seriál)
Primer Contact (E10)
Ballistic Advantage (E09)
Red on Red (E08)
2016 Arrow (TV seriál)
Schism (S04E23)
A.W.O.L. (S04E11)
Chicago Med (TV seriál)
Withdrawal (S01E17)
Hearts (S01E14)
Clarity (S01E10)
další epizody (4)
Shooter (TV seriál)
Danger Close (E07)
Killing Zone (E06)
Recon by Fire (E05)
další epizody (7)
2015 Arrow (TV seriál)
Green Arrow (S04E01)
Zlomený šíp (S03E19)
Sebevražedné sklony (S03E17)
další epizody (6)
Hrdinové od Alama (TV seriál)
2014 Arrow (TV seriál)
Stateční a smělí (S03E08)
Kouzelník (S03E04)
Klid (S03E01)
další epizody (8)
2013 Ambiance Man (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž (S02E06)
King a Maxwellová (TV seriál)
Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
Upíří deníky (TV seriál)
Graduation (S04E23)
Because the Night (S04E17)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (8)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace