foto

Cynthia Addai-Robinson

  • nar. 12.1.1985 (33 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Cynthia se narodila v Londýně, otec je Američan a matka je ghándského původu. S matkou se přestěhovala do Spojených států a vyrůstala na předměstí Washingtonu, DC.

Addai se do herectví zamilovala už ve velmi mladém věku. Hrála ve školních hrách a místních reklamách. Svou lásku k umění chtěla podpořit, když se pokoušela dostat na Tischskou univerzitu umění v New Yorku. Hrála v několika divadelních představeních ještě před odstěhováním se do Los Angeles.

Nedávno byla viděna na velkém plátně ve filmu COLUMBIANA. Její poslední televizní role zahrnují vystoupení v seriálech DIRT, FLASH FORWARD, CSI: NY, CSI: MIAMI A NUMB3RS.

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Always & 4Ever
Closure
2016 Zúčtování
2013 Jodi Arias: Dirty Little Secret (TV film)
2011 Colombiana
2010 Edgar Floats (TV film)
2009 Mississippi Damned

TV seriály

2018 Shooter (TV seriál)
Red Light (S03E13)
Patron Saint (S03E12)
Family Fire (S03E11)
další epizody (13)
2017 Shooter (TV seriál)
That'll Be the Day (S02E08)
Someplace Like Bolivia (S02E07)
Across the Rio Grande (S02E06)
další epizody (11)
2016 Shooter (TV seriál)
Danger Close (S01E07)
Killing Zone (S01E06)
Recon by Fire (S01E05)
další epizody (7)
Chicago Med (TV seriál)
Withdrawal (S01E17)
Hearts (S01E14)
Clarity (S01E10)
další epizody (4)
Arrow (TV seriál)
Schism (S04E23)
A.W.O.L. (S04E11)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Green Arrow (S04E01)
Zlomený šíp (S03E19)
Sebevražedné sklony (S03E17)
další epizody (6)
2014 Arrow (TV seriál)
Stateční a smělí (S03E08)
Kouzelník (S03E04)
Klid (S03E01)
další epizody (8)
2013 Ambiance Man (TV seriál)
King a Maxwellová (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Přátele si drž u těla, nepřátele ještě blíž (S02E06)
Spartakus (TV seriál)
Vítězství (S03E10)
Mrtví a umírající (S03E09)
Rozdělené cesty (S03E08)
další epizody (10)
Upíří deníky (TV seriál)
Graduation (S04E23)
Because the Night (S04E17)
2012 Spartakus (TV seriál)
Hněv bohů (S02E10)
Zrůdy (S02E09)
Vyrovnání (S02E08)
další epizody (8)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Dotek smrti (S03E21)
2010 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Oprava směru (E19)
Odhalení nula: část první (E11)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Dar (E07)
Strašidla a příšery (E06)
Černá labuť (E04)
další epizody (4)
Vražedná čísla (TV seriál)
Vinný nevinný (S05E15)
Kriminálka New York (TV seriál)
Případ vyřešen (S05E23)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Krvavá svatba (S01E02)
Vincentův svět (TV seriál)
Míň než třicet (S03E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Vnitřní záležitosti (S05E12)
2005 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zachránit si tvář (S05E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace