Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vrací za svým klientem, aby si převzal odměnu, avšak ne všechny zakázky se vydaří. (Disney+)

Recenze (77)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně pořádné rozbalení akce. Díl pěkně zapadl a celkem pěkně zakončil úvod série. Nyní dojde ke krájení chleba: jakým směrem se budeme ubírat? A jak si má člověk vytvořit nějaké pouto k ohelmovanému hrdinovi? Je velmi těžké vykreslovat jeho charakter pouze skrze hlas, gesta a flashbacky - mi to zatím nestačí. ()

drackula 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V závere tejto epizódy som si povedal, že toto je presne ten moment, kedy som sa do tohto seriálu zamiloval. Čistokrvnejší western som už dlho nevidel. Zápletka ako z Johna Wicka, ale šlapalo to náramne. Dokonca som si povedal, že Stormtrooperi konečne nie sú úplné trubky. Mandaloriani sú úplne top a po dlhšej dobe si Star Wars opäť nesmierne užívam. This is the Way! 100% Disney plus ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V tomto díle mám morální problém. A to hodnotit jej vysoko. Akce tam byla, to ne že ne. Dezintegrátor jsem si užíval stejně jako před 18ti roky ve Star Wars Republic Commando. Ale logika děje tu shořela jak Anakinovi končetiny. Mando nemá morální zábrany vraždit pouhé zlodějíčky (cikánské židy vesmíru). Zabije týpka, co ho urazil. Sejme nosorožčí matku, která brání své nenarozené miminko (a nebylo to třeba). Chladnokrevně vraždí na zakázku a najednou... z ničeho nic mu kdejaké "děcko" stojí za to, aby zradil cech a vše, v co kdy věřil? Tohle to šíleně sráží... škoda. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třetí epizodě začínám mít jasno, evidentně jde o typickou oddechovku, při které si divák určitě nezavaří mozek, zato se ale může v klídku a pohodě dobře pobavit. Mně se to i tentokrát povedlo, dvojka hlavních hrdinů se už dokonale sladila (jeden skvěle bojuje, druhý nepřekonatelně zírá a stříhá ušima), příběh dostal jasný směr, takže jen tak dál. ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže to trvalo přesně tři epizody, než si mě seriál plně získal. Akce už začíná proudit na plné obrátky, postupně se setupuje pojetí Mandalorskýho klanu podle nového kánonu (měl by ale logicky navazovat na Klonové války). Jen mi přišel trochu nedořešený samotný únos dítěte. Když mu tam prý zachránili život (doktor vypadal, že nekecá a mimo to, když je někdo napojenej na přístroje a blikají na něm červený světýlka, asi to není úplně nejlepší znamení), abychom se v další epizodě nedozvěděli, že umírá. Potěšila přítomnost "krabice", ve který Mando přebíral od klienta Beskar. Onu "krabici" jsme totiž mohli naposledy vidět v Impériu vrací úder, kdy jej coby počítačové jádro držel jeden z komparzistů během pohotovosti na Bespinu a získal tak fan přezdívku "Zmrzlinář". Tak teď aspoň víme, že možná opravdu někam utíkal právě se zmrzlinou ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Když se Mandalorian vrací pro dítě, tak urve kouli z tyče, která vyjíždí u dveří. Při odchodu ale koule na tyči visí. (Duoscop)
  • Jeden z nájemných lovců Greefa Kargy (Carl Weathers) je z rasy Zabrak, stejné rasy jako Darth Maul. (NiWi)

Reklama

Reklama