Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a Dítě cestují na místo, kde stával prastarý chrám. (Disney+)

Recenze (73)

in_deed odpad!

všechny recenze uživatele

Doposud jsem to toleroval, ale tenhle díl s tím zašel do úplného extrému. Stormtroopers jsou absolutně bezmozkovití NPCs, kteří střílejí buď několik metrů vedle anebo nestřílejí raději vůbec. Hlavní hrdinové jsou nezranitelní a porážejí celé pluky nepřátel najednou. Mám čím dál větší dojem, že ten seriál je spíše jakousi karikaturou. A to včetně hereckých výkonů. ()

Dolby.130 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To bola jazda. Zatiaľ najlepšia epizóda celej série. Boba Fett sa ukázal v plnej paráde. Dostal veľa priestoru a nesklamal. Využil plný potenciál. Celý diel bol veľmi napínavý. Čím viac sa to blížilo ku koncu tým viac som bol v napätí. Pekne sa nám to blíži do finále. A už sa veľmi neviem dočkať ďalšej časti a samotného vyvrcholenia série. ()

Reklama

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney+ || Rodriguez byl od začátku vhodná posila do utahané minisérie a doufám, že tvůrce napadlo dát mu další epizody pro třetí sérii. Ví totiž jak má podat akci, napětí a postavy. Stále je to jenom kus z příběhu odehrávající se na jedné planetě, ale tentokrát se to dá nazvat jako dlouhá akční scéna s nečekaným koncem. No dobře ne úplně nečekaným, ale takový ten "chci vidět další epizodu". Což je věc, která 4 prvním epizodám zoufale chyběla a jejich absence by příběhu jen prospěla. Jen tak dál. 90%. ()

instageek_cz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další parádní epizoda, která by se svou vizuální stránkou neztratila ani v kině! Návrat legendy se povedl, Vy-víte-kdo konečně předvede, že je víc než jen chodící über cool brnění!! Grogův tranz je správně mimozemsky děsivý, a kromě podivnýho čachrování s backpackem mi tu nic nevadilo. Můžeme jen smeknout před Favreauem, že dokázal takhle skvělou show vymyslet, a je mi skoro líto nový trilogie, která je už teď Mandalorianem zcela zadupaná do země a ztracená v prachu zapomnění. A když tak čtu některý reakce, tak si říkám, že pokud i tenhle seriál fanouškům původních Star Wars vadí, tak už pro ně fakt není žádná naděje:)) (Více článků a zajímavostí ze světa nejen SW čtěte na instagramovém profilu instageek_cz !!:) ) ()

Atrekan

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda mě překvapila snad v každým ohledu. Tython jsem čekal až v samém finále série, setkání Manda a Boby taktéž. Co se týče Tythonu, tak lokace byla pěkná, ale čekal bych, že z ní uvidíme trochu víc. Nikde žádné ruiny, vodopády, jezera, jak známe ze hry. Tak trochu jsem doufal i ve Flesh Raidery. // Boba se předvedl jako drsňák, dokonce jsme viděli i nějaký tríčky, co jsme neviděli ani u Manda, tak to třeba vezme jako podnět k upradu zbroje. // Čekám, že v dalších epizodách se objeví nějakej ten Jedi, kterej jim pomůže porazit Gideona a zachránit Grogua ()

Galerie (11)

Zajímavosti (10)

  • Boba mimo iné prezradí aj to, že Jango Fett bojoval v Mandalorianskej občianskej vojne (Mandalorian Civil War). V tomto konflikte, ktorý sa odohral ešte pred Epizódou 1 (1999) spolu bojovali dve frakcie Mandalorianov. Jedna bola za mierové spolunažívanie s ostatnými svetmi, zatiaľ čo tá druha chcela, aby Mandaloriani zostali obávanými bojovníkmi a zabijakmi. S pomocou rytierov Jedi vyhrala pokroková, pacifistická frakcia. Porazení agresori odišli do exilu a sformovali tzv. Dead Watch - skupinu, ktorá vychovala Din Djarina (Pedro Pascal). Nie je jasné, na ktorej strane v tomto konflikte stál Jango Fett, je však pravdepodobnejšie, že to bolo na strane pacifistov. (ČSFD)
  • Keď sa Din Djarin (Pedro Pascal) pýta Boba Fettu (Temuera Morrison), či je Mandalorian, ten mu odpovie: „I'm a simple man making his way through the galaxy.“ Tieto slová sú veľmi podobné tým, ktoré povedal jeho „otec“, Jango Fett (tiež Temuera Morrison) v Star Wars: Epizoda II - Klonovaní útočia (2002). Obi-Wanovi na jeho otázku, či je na svoje klony hrdý, odpovedá: „I'm just a simple man trying to make my way in the universe.“ (ČSFD)

Reklama

Reklama