Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian a jeho spojenci podnikají nebezpečnou záchrannou misi. (Disney+)

Recenze (123)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá druhá řada byl obrovský fan-service tak, jak se má správně dělat. Opravdu mistrovská práce. Sice to šlo na úkor námezdních lovců a kriminálního podsvětí, které nám bylo přislíbeno, ale tak povedený Star Wars obsah jsem již dlouho neviděl. A tato epizoda? Nástup mého idola z dětství byl přesně takový, v jaký jsem doufal u Epizody VIII. Takto se to dělá. Slzy se mi hrnuly do očí už v příjezdu X-Wingu. Následovala úplně epická scéna na styl Rogue One za pochodu výborné hudby. Toto bylo opravdu epické. Brečím z toho ještě teď. Ano, digitalní re-ageing není rozhodně dokonalý, ale já furt brečím jako želva a skáču blahem. ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nesdílím všeobecné nadšení publika. Z mého pohledu je to prostě moc recyklát SW. Možná dobře sestavený že na někoho může i působit, ale já měl pocit že jsem vše už několikrát viděl. Zase stejné lokace stejné lodě stejné postavy s pár změnami. A pak stále ten stejný koridor, kterým se prostřílíme přes 50 stormtrooperů k můstku. A nakonec trailer na nový seriál a že jich bude kotel. Už čekám jen spin-off myšího droida. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S přehledem nejlepší epizoda dvojky. Nabitá akcí včetně působivého minisouboje Mandaloriana s robotem, který se vymyká jinak obvykle rutinně střiženým střílečkám, roztomilé rozloučení i patřičně ikonické finále s digi ksichtem, který se snad jako jediný moc nepovedl. Co ale na tom, když je to feelingově pekelně blízko ke klasickým Star Wars, které mají všichni tak moc rádi. ()

Fearghast 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Holly balls to bylo strašné - taková hromada nedodělaných scén, střihů, CGI místy úplně otřesné ... když nemám prostředky, protože jsou scenáristi a lidi dělající 3D modely s Covidem doma, tak to finále snad týden nebo měsíc odložím. Jestli je tohle všechno co dokáže Mandalorian nabídnout, tak pevně doufám, že třetí serii už nebude. Scéna po titulkách je extrémně vtipná - naklusat do sálu, všechny vystřílet a vítězoslavně dosednout na trůn zcela liduprázdného sálu ... a pak co? Posedí si 5 minut, oddechnou, vezmou mop a začnou s úklidem mrtvol? PS: To s tím neustálým sundáváním helmy už je trapné. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WOW, tohle je naprostá paráda, kde se bohužel nová filmová trilogie tváří jako méně povedený bratr. Akce, příběh, postavy v plné parádě + třešnička na konci, na kterou tak nějak všichni čekali a ona opravdu přišla. Jsem velice zvědavý na pokračování v třetí řadě, velmi mě zajímá, kam se příběh bude dále ubírat. 5*. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (19)

  • Pri záverečnom lúčení si dá Din Djarin (Pedro Pascal) dole prilbu, aby mohol Grogu vidieť jeho tvár, čím odkazuje na Dartha Vadera, ktorý si tesne pred smrťou dá dole prilbu, aby mohol dobre vidieť tvár svojho syna. (ČSFD)
  • V úvode sa dozvieme, že Cara Dune má vytetovanú slzu ako spomienku na zničenie jej domovskej planéty Alderaan. (ČSFD)
  • Jediná epizoda v celé sérii, která má potitulkovou scénu. (UncleMorty)

Reklama

Reklama