Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (71)

Demonn 

všechny recenze uživatele

Tak já vám tedy nevím. Těšil jsem se na novou sérii, ale schéma tohodle seriálu mi už prostě začíná připadat ohraný. Jednotlivý díly jsou jako přes kopírák. Mando letí na nějakou planetu, tam se dostane do konfliktu, zjistí, že musí něco vyřešit na jiný planetě, letí tam, cestou se dostane do konfliktu, který zase vyřeší a takhle to půjde dokola až do posledního dílu. Schématem to připomíná herní adventuru, ale otázka je, jestli je možný s opakujícím se schématem utáhnout tři serie a zachovat si úroveň. Já si prostě připadal, že koukám na některý z předchozích dílů a to není úplně dobře. 66% ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný úvod do třetí série. Zdaleka se nejedná o nejlepší epizodu seriálu, dokonce ani nejlepší první díl série, ale i tak dokázal tento díl skvěle zkombinovat vše, co máme na Mandalorianovi rádi, a předvedl nám solidní akci, humor, roztomilé momenty s Groguem, staré i nové více či méně bizarní rasy a postavy, propojení s širším Star Wars vesmírem i pokračování Mandalorianského mýtu. Jen bych se obešel bez těch dialogů plných expozice a vysvětlování, a naopak bych ocenil delší stopáž. 7.5/10 ()

Reklama

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, pardon, ale tohle po Andoru působí jako chudý příbuzný z řad sobotní ranní pohádky pro děti. Fan-project s lepším CGI, který sice pravověrným fanouškům "filoni-verse" nabídne přesně co chtějí, ale mně to přijde jako málo. Na těch 35 minut to zabaví a nudou u toho nepojdete, ale je to prostě a jen papundeklová a poněkud infantilní vycpávka času bez pořádné výpravy a podle zajetého mustru. Aspoň, že ta westernová atmosféra pořád funguje. ()

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to tam!! Mandalorian je zpátky a nesmírně jsem se těšil. První díl jede od začátku do konce, představuje nám piráty a staré známé tváře. Opět vizuál je krásný, hudba je skvělá, ale děj se bude muset ještě dovyprávět trochu, protože bych se nedivil, kdyby nějací diváci byli zmatení. Jinak za mě nesmírná spokojenost zatím. Hodnocení: 8,5/10 ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to cakal, ze po osiali z umeleho "cute" Grogu u fanusikov budu tvorcovia v tretej serii stavat prave na tom? Heh...detinske a hlupucke. Jedine, co v tejto epizode neposobilo ako zle naanimovany moncicak bol CGI prerasteny krokodil. Pod tymi helmami musia byt skarede kozne choroby. :) A tie krcne stavce....juj. Pribeh Mandaloriana v porovnani napriklad s nedavnym Andorom, co do komplexity, ci pripracovanosti je na mile vzdialeny. Slabulinke dvojhviezdie. 30% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • „Kalevala“, název planety, kterou Din Djarin (Pedro Pascal) a Grogu navštívili, aby viděli Bo Katan (Katee Sackhoff), má v našem světě jiný význam. Kalevala je název finské epické básně, příběhu obsahujícího zpívající čaroděje a mořské příšery. (mikki089)
  • První neanimovaný snímek Star Wars, kde se objevují Purrgilové. (mikki089)
  • Stíny, které Grogu vidí, když cestuje s Dinem (Pedro Pascal) hyperprostorem, jsou Purrgilové – masivní vesmírné velryby, které cestují vesmírem a mají schopnost cestovat hyperprostorem. (mikki089)

Reklama

Reklama