Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (71)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne, pardon, ale tohle po Andoru působí jako chudý příbuzný z řad sobotní ranní pohádky pro děti. Fan-project s lepším CGI, který sice pravověrným fanouškům "filoni-verse" nabídne přesně co chtějí, ale mně to přijde jako málo. Na těch 35 minut to zabaví a nudou u toho nepojdete, ale je to prostě a jen papundeklová a poněkud infantilní vycpávka času bez pořádné výpravy a podle zajetého mustru. Aspoň, že ta westernová atmosféra pořád funguje. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těsně před tím, jsem viděl epizodu animovaných The Bad Batch a to se jen těžko člověk ubrání srovnávání. Většina fandů SW se mnou asi souhlasit nebude, ale ta animovaná odnož CW už přinesla epizody, kterým nový Mando nesahá po kotníky. Nejde o vizuál, ten má parádní; velmi oceňuji ústup od CGI a návrat k "živým" maskám a loutkám ( i za tu cenu, že to občas působí až pohádkově - velitel pirátů....Jožin z Bažin meets Unterwasserman). Ale jde o to, že od Manda čekám víc. Ten potenciál tam je. Jenže když vidím, že je celá epizoda o třech návštěvách, které působily podivně nedůležitě, spíš jako záminky... . Je fajn, že je zpět další SW projekt, ale i když nebudu srovnávat s Andorem, nebo BB....tato epizoda byla jen další velký fan mrkanec. Nicméně....je první, rozjezdová, není důvod být přehnaně kritický. 68% ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kto by to cakal, ze po osiali z umeleho "cute" Grogu u fanusikov budu tvorcovia v tretej serii stavat prave na tom? Heh...detinske a hlupucke. Jedine, co v tejto epizode neposobilo ako zle naanimovany moncicak bol CGI prerasteny krokodil. Pod tymi helmami musia byt skarede kozne choroby. :) A tie krcne stavce....juj. Pribeh Mandaloriana v porovnani napriklad s nedavnym Andorom, co do komplexity, ci pripracovanosti je na mile vzdialeny. Slabulinke dvojhviezdie. 30% ()

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten úvodní "souboj" s krokoželvou to krásně sumarizuje. Jak se jí nejlépe zbavit, jo už vím připoutáme se k ní lanem. A když trochu zatáhneme nemá šanci (jo je nás sice jen pět, ale to musí na těch pár stovek tun v pohodě stačit :-D). Člověk se může jen domnívat jak tahle banda mentálů vůbec přežila tak dlouho nehledě na to že nosit na hlavě kastrol 24/7 asi taky přežití moc nepomůže. Zbytek už jsem nevnímal. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný úvod do třetí série. Zdaleka se nejedná o nejlepší epizodu seriálu, dokonce ani nejlepší první díl série, ale i tak dokázal tento díl skvěle zkombinovat vše, co máme na Mandalorianovi rádi, a předvedl nám solidní akci, humor, roztomilé momenty s Groguem, staré i nové více či méně bizarní rasy a postavy, propojení s širším Star Wars vesmírem i pokračování Mandalorianského mýtu. Jen bych se obešel bez těch dialogů plných expozice a vysvětlování, a naopak bych ocenil delší stopáž. 7.5/10 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • „Kalevala“, název planety, kterou Din Djarin (Pedro Pascal) a Grogu navštívili, aby viděli Bo Katan (Katee Sackhoff), má v našem světě jiný význam. Kalevala je název finské epické básně, příběhu obsahujícího zpívající čaroděje a mořské příšery. (mikki089)
  • První neanimovaný snímek Star Wars, kde se objevují Purrgilové. (mikki089)
  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)

Reklama

Reklama