Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se vydává na důležitou cestu. (Disney+)

Recenze (71)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těsně před tím, jsem viděl epizodu animovaných The Bad Batch a to se jen těžko člověk ubrání srovnávání. Většina fandů SW se mnou asi souhlasit nebude, ale ta animovaná odnož CW už přinesla epizody, kterým nový Mando nesahá po kotníky. Nejde o vizuál, ten má parádní; velmi oceňuji ústup od CGI a návrat k "živým" maskám a loutkám ( i za tu cenu, že to občas působí až pohádkově - velitel pirátů....Jožin z Bažin meets Unterwasserman). Ale jde o to, že od Manda čekám víc. Ten potenciál tam je. Jenže když vidím, že je celá epizoda o třech návštěvách, které působily podivně nedůležitě, spíš jako záminky... . Je fajn, že je zpět další SW projekt, ale i když nebudu srovnávat s Andorem, nebo BB....tato epizoda byla jen další velký fan mrkanec. Nicméně....je první, rozjezdová, není důvod být přehnaně kritický. 68% ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za ten nesmírně krátký 58 sekundový ohled "v minulých dílech jste viděli" bych někomu vrazil facku, protože od konce 2. série se toho stalo daleko více, a pokud jste neviděli Bobu Fetta, můžete být lehce ztraceni. Nicméně už 1. epizoda 3. série mě bavila daleko více, než celý Boba Fett (až na ty 2 klíčové epizody). Je to opět hravé, vtipné, roztomilé, pěkně natočené a postavy jsou napsány na jedničku. Ale tak na to jsme u tohoto seriálů už zvyklí, že? ()

Reklama

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ten úvodní "souboj" s krokoželvou to krásně sumarizuje. Jak se jí nejlépe zbavit, jo už vím připoutáme se k ní lanem. A když trochu zatáhneme nemá šanci (jo je nás sice jen pět, ale to musí na těch pár stovek tun v pohodě stačit :-D). Člověk se může jen domnívat jak tahle banda mentálů vůbec přežila tak dlouho nehledě na to že nosit na hlavě kastrol 24/7 asi taky přežití moc nepomůže. Zbytek už jsem nevnímal. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A já věděl, že to "samé" již nebude po dvou letech fungovat. Když Mandalorian byl naposledy na televizních obrazovkách, neměli jsme tu žádné SW seriály a byli jsme schopni ledacos odpustit. Teď tu máme seriál za seriálem a zkrátka zápletka jak ze hry stačit divákům nebude, navíc opakovaný vtip nemusí být stále vtipem. Za mě to na rozjezd bylo ještě "oukej", i když samotná epizoda nevěděla, jaký příběh má vlastně vyprávět. Spíše to vypadalo, jako by nám chtěla připomenout, kdo jsou hlavní postavy a kde se aktuálně nacházejí. Vizuálně krásně, příběhově malinko slabší a scénář vytvořený spíše jako pro herní průmysl. ()

Wiceman 

všechny recenze uživatele

Říkám to pořád, ale Jon Favreau a Dave Filoni by měli nahradit Kevina Feige pro MCU, protože to, co udělali se Star Wars Mandalorianem .... to je prostě the best. Neskutečný a dokonalý. Bohužel roztahaný na díly (ale to už je úděl seriálů) Chci víc a to teď hned :D Grogu, Din, Karga .... vše naprosto perfektně sedí a Star Wars universe se dere rozhodně tou správnou cestou :) Od nové trilogie si Jon Favreau řekl, vytvořím nový lore a žádný legends. Prostě tak to je a hotovo. A já mu za to líbám nohy :) Neskutečný, skvělý, báječný, ale jen jeden díl za týden .... to asi porodím Grogu :D ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Po příletu na Nevarro můžeme v pozadí vidět bílý protokolární droid K-3PO. Tyhle jednotky patřily mezi nejdražší na trhu a jasně to ukazuje, jak moc se Nevarro rozrůstá a obchodně kvete. (Veskoslav)
  • Lebka zvířete v kovárně patří vyhynulému Mythosaurovi, který žil ve Vnějším okraji na Mandaloru. Během prvního dobývání Mandaloru za účelem obsazení a založení Mandaloru tak, jak jsme ho znali, byli tito tvorové loveni a vyhlazeni. Jejich lebka se stala symbolem Mand'alor – tradičního vládce všech mandalorianských klanů – planety Mandalore a samotných Mandalorianů po další generace. (Veskoslav)
  • Pirátská vlajková loď by měla být starý separatisický křižník, který jsme mohli vidět ve hrách „Star Wars: Republic Commando“ a „Star Wars: The Force Unleashed“. Znamená to, že piráti a jiná kriminální verbež převzala techniku Separatistů po skončení Klonových válek. (Veskoslav)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno