Reklama

Reklama

Mandalorian - Season 3 (2023) (série)


Kapitola 18: Doly na Mandaloru (S03E02)

(epizoda)
  • USA Chapter 18: The Mines of Mandalore (více)

VOD (1)

Mandalorian a Grogu prozkoumávají zničenou planetu. (Disney+)

Recenze (55)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přesvědčení v rámci víry, konflikt v rámci víry, pochyby v rámci víry - všechno to dobře funguje. Plus šikovný a skvěle ohudebněný cliffhanger. První signální bude potěšena bitkami s biomechanickým čímsi; největším kladem je tu ovšem příslib, že se za tím epizodickým vyprávěním zjevně rozvíjí masivnější lore. Čert pal aktuální kecy na téma "tvůrci zatím nemají vymyšlený konec" - uvidíme, kam se to vyvrbí. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Audiovizuálně je to takový luxus, že i kritičtější divák (jako já) poměrně ochotně zapomene na ty logfaily, kterých nemá první třetina málo. I proto je dobře, že má tato epizoda úctyhodných 45 minut. Pro mladé fandy to musí být bomba bez jakýchkoliv výhrad. Pro nás starší je to trochu výzva, ale pokud zvládnete nešťourat a dívat se dětskýma očima....užijete si to na těch 90%, které to tady zatím má. Naivní, ale současně starwarsovsky dobrodružné putování do nitra Mandaloru. Za mě 86,12% ;-) Ale chápu i ty přestárlé mozkosaury, kteří dali jen 3* ()

Reklama

Jacques-ds odpad!

všechny recenze uživatele

Z vynikajícího seriálu se stala totální pitomost, která nemá co nabídnout. Star Wars tak přichází o poslední naději na záchranu. Stala se z toho retardovaná záležitost pro slabomyslný, která postrádá jakýkoliv napětí. Absolutní rezignace na konzistenci pravidel fikčního světa a jejich dodržování. Z hlavní postavy je hloupý Honza, co běhá sem a tam, jak scénář vyžaduje. A to, jak se vyřešila zápletka s droidem, je výsměch i těm posledním zbytkům logiky. Sbohem Mando, ty první dvě série byly v pohodě, ale tohle se vydržet nedá. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl měl alespoň oproti minulému jednotný děj a o něco v něm šlo. Oceňuji, že celou situaci nemusí zachraňovat Grogu, ale usoudí, že je lepší vyrazit za někým pro pomoc. Taktéž jsem uvítal, že Din Djarin není úplný Gary Sue a on i může klopýtnout (dokonce dvakrát). Jsem s touto epizodou úplně v míru, i když chápu, že jde o pohádku, která po třech sezónách nemusí každému vonět. ()

kristianzen 

všechny recenze uživatele

Šílené scénáristické nesmysly.. To se fakt nedá, nechápu, že to ostatní nezarazí.. V minulém díle neúprosná sháňka po super bojovém droidu, aby pak vzal jako že pohoda, nějakého nebojového, který se bojí?! a ta Bokatan tam roky jen sedí na zadku na trůně a čeká eh.. V závěrečné scéně něco Manda stáhne do obřích hlubin, aby to tam pak jen "postávalo" a "koukalo"?!  Mozek bolí, ()

Galerie (1)

Zajímavosti (6)

  • Tvorové žijící pod povrchem Mandaloru jsou Alamité. Primitivní humanoidní druh, který před čistkou žil na povrchu v neosídlených oblastech. (Veskoslav)
  • V tomto díle je první výskyt Mandaloru ve hraných Star Wars.
    (Cardo)
  • Ruiny města, kde se nachází doly, je bývalé hlavní město Sundari. Poprvé jsme jej mohli vidět v Klonových válkách (od r. 2008) za vlády Satine Kryze, sestry Bo-Katan Kryze. (Veskoslav)

Reklama

Reklama