Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian spojuje síly se starými spojenci a pomáhá jim podniknout nebezpečnou misi. (Disney+)

Recenze (65)

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série si zatím drží skvělou vyrovnanost - každá epizoda je našlapanou jednohubkou ze světa SW, přičemž tvůrci vykazujou dostatek lásky k tématu i schopnosti pracovat s fan service. Člověk jim nakonec rád odpustí, že se hlavní příběh/mytologie posouvá jen hodně pozvolna. Koho by to štvalo, když se servíruje taková vymazlená space western párty, na níž teče ten nejlepší chlast a na hajzlech přesto není nablito! ()

TomasRichtr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět vlastně jen seek n destroy. Ne že by to nebylo dobře udělané a vlastně celkově zábavné, jen si říkám, jestli není trochu škoda zaplácat už čtyři díly z osmi na takovéhle dílčí 'questy', které celkový příběh posouvají vždy jen v posledních 5 minutách. Kdyby ta série měla dílů 20, tak bych to chápal víc. Navíc v téhle sérii je Baby Yoda prakticky dějově nevyužitý (kromě cuteness overload) a Sílu použil taky teprve až v tomto díle. Celkem škoda. Příští díl snad už bude ta Ahsoka, nemůžu se dočkat. ()

Reklama

loki5

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak začínám ztrácet zájem. V příštím díle se bude cestovat na nějakou další (pravděpodobně zase pouštní) planetu tam někoho potkáme. A pro něj zase vystřílíme nějakou základnu nebo bar. A baby Yoda něco nového sežere (po žábě, žabích vajíčkách, chobotnici, zeleném čemsi a mnoha jiných věcech) a na konci se odhalíme nějakou postavu, aby se řeklo je toho znám (nejlépe nějakou mrtvou to se osvědčilo ve filmech anebo ne). Klonové války alespoň občas přišli s něčím novým. U každého záběru mám pocit, že jsem to už viděl a to několikrát. Už u minulého dílu jsem si říkal, že jde o filer a i když tomu dám ještě šanci v pátém díle pokud se zase nic nestane tak ten 6. už asi vynechám. ()

Kinofil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

|| TV-14 || Disney/Lucasfilm || Už abych si zvykl, co skutečně od seriálu čekat. Je to prosté - víc Baby Yody, víc podzápletek, míň návazností a řešení záhad. Nejlépe na to byla první epizoda, co se týče vyprávění a obsahu. Favreau víc, co dělá. O těch ostatní si nejsem jistý. Alespoň se vrací víc známých postav a konečně to začíná s první sérií zapadat do sebe. Yodovy výtržnosti mi sice vždy vykouzlí úsměv, ale Disney už to přehání. Kromě toho je po celé 4 epizody úplně zbytečnou postavou. Pokud tedy zafunguje duch předchozí série, potom nás snad čekají poslední 4 akcí nabité a příběh vysvětlující epizody. Jinak nevím, kam chtějí Ashoku nacpat. Přitom materiálu je tu tak na jeden slušný celovečerní film. 70%. ()

Eduardo 

všechny recenze uživatele

Konečne sa ten príbeh niekam posunul a nebol to len ďalší filler sidequest. Pri návrate starých známych postáv boli aj akčné scény konečne napínavé, nie ako tie predtým, kde som sa nimi len prenudil, lebo mi aj tak bolo jedno ako dopadnú. Teraz len dúfam, že sa to nevráti do príbehového prázdna až po záver série, kedy sa zas niečo zmysluplné udeje. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (12)

  • V tomto díle se objevily zvuky ze všech původních Star Wars filmů. Hned na začátku je slyšet stejný zvuk nefunkčních hypermotorů, který provázel hrdiny Star Wars - Epizody V (1980) opakovaně napříč filmem při snaze „nastartovat“ hypermotory Millennium Falcona. Je slyšet také známý zvuk otevírání obrněných dveří, letu Tie Fighterů, střel jejich blasterů a ovládacích panelů pro zaměřování střel (ze Star Wars - Epizody IV, 1977) a pak také zvuk speeder bikes ze Star Wars - Epizody VI (1983). (Sidarius)
  • Táto epizóda si urobila žarty aj z jedného obľúbeného nedostatku vo svete Star Wars. Keď má Mythrol prejsť k ovládaniu reaktora, odmieta to so slovami: „Nie je tu žiadne zábradlie.“ Zábradlie nad hlbokými a nebezpečnými miestami chýbalo už na Hviezde Smrti, kde musel podobne nebezpečnú cestu absolvovať Obi-Wan. Zábradlia chýbali aj na pristávacej rampe v Oblačnom meste na planéte Bespin či na lávkach pri súboji s Darth Maulom a tento nedostatok bol terčom posmechu už od roku 1977. (ČSFD)
  • Ve scéně, kdy Mando, Cara Dune a Greef Karga odnáší Baby Yodu do „školy“, je v záběru za nimi vidět socha robota IG-11 jako pocta jeho oběti v 1. sérii. (Doli10)

Reklama

Reklama