Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zoe Weawer (Amelia Haberman) nie je žiadne tuctové dievčatko, skôr naopak, je iná ako ostatné. Aj preto nemá priateľov a ani pestúni ju nemajú príliš v láske. Keď sa opätovne opakuje situácia, že má byť zamknutá vo svojej izbe, rozhodne sa konať. Ani nie tak ona sama, ako jej imaginárny kamarát, Krampus, temné alter ego Santa Clausa, bytosť, ktorá trestá na Vianoce tých, ktorých skutky neboli práve najčistejšie. A tak má polícia tesne pred Vianocami na stole záhadný a hrôzostrašný prípad ohoreného manželského páru a k tomu dievčatko, ktorá to všetko prežilo. Detská psychologička Dr. Rachel Stewart (Monica Engesser) pracujúca pre políciu, má za úlohu zblížiť so Zoe a dozvedieť sa, čo sa v dome v inkriminovanom čase odohralo. Niekedy je však lepšie nič nevedieť... (beso74)

(více)

Recenze (17)

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem si lehce ukrátit čekání na Doughertyho Krampuse tímhle kusem, což se ukázalo jako hodně špatný nápad... Jede totiž o nízkorozpočtový a hlavně nudný kousek, ve kterém jedna psychopatická a extrémně protivná holčina vyvolá hnusně digitálního soptíka, který spálí každého široko, daleko... No a to je vše... O ději se nemá smysl bavit, hercích či atmosféře také ne, digitální soptík vypadá více než cokoliv jiného směšně, takže zasloužený odpad... ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Asi nebudem prvý, kto hľadal úplne iného Krampusa. Ešte prvú minútu som veril, že mám toho správneho. Vianočný stromček, babka, ale už o ďalšiu minútu som začal pochybovať, až som to po 15 minúte vzdal, pretože toto nemohol v časopise Cinema nikto ospevovať. Takto to dopadne keď v jeden rok vznikne film s veľmi podobným názvom. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

V posledných dňoch čo novinka to blbosť a séria veselo pokračuje. S takýmito prkotinami sa Conway môže dať vypchať. Protivné sociopatické dievčisko vyvolá smiešneho digitálneho Krampusa, ktorý každého spáli na uhoľ. Toto bolo na úrovni lacnej televíznej produkcie - démon nepodarený, nakrútené mizerne, hororová stránka vrcholne neuspokojivá a zaujímavé to nebolo ani omylom. Ťažko v tom hľadať niečo pozitívne. ()

Standic1 odpad!

všechny recenze uživatele

No dobře, přiznávám, trošku jsem se nechal napálit a nekoukl se, že je víc filmů, natočených v roce 2015 a jmenujících se Krampus. Bohužel se tak stalo a já si po 5 minutách trapné soulože, nejhorších hereckých výkonech v dějinách a naprosto amatérské digitální obludě, která se Krampusovi podobá asi stejně jako kolibřík medvědovi, uvědomil, že bude asi někde chyba. No nic stalo se a ten čas už mi nikdo nevrátí... Nic nemění na tom, že ty herce bych profackoval a to hlavně tu holčičku, jejíž hlavním idolem je Samara z kruhu, a proto si řekla, že se celý film bude tvářit stejně, narozdíl od Samary... trapně a rozhodně ne děsivě. Co se týče toho digitálního bordelu, který celý film jen stojí a kouká, dokud neshoříte na popel? Ne vážně, kolik za to ty herci dostali? Na jejich místě bych si změnil totožnost a odstěhoval na jiný světadíl... a ta holčička bude mít na škole, neee na všech školách peklo... dobře jí tak! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Určitě se najde pár lidí, kteří si tento film spletli s Krampusem (2015) od režiséra Doughertyho, ale já měl to "štěstí", že jsem viděl jako první správný film. Ani ten sice na mě moc valný dojem neudělal, ale proč se nepodívat i na další filmy s podobným námětem. Bohužel je potřeba si nalít sklenici čistého vína a říci, že většina z nich je ještě mnohem horších a tento kousek je toho zdárným příkladem. Nenáročný divák se u toho možná pobaví, ale já mezi ně určitě patřit nebudu. Je sice pravda, že je to o pověstný fous lepší než Krampus: The Christmas Devil (2013), ale to nic nezmění na tom, že jde o dost podprůměrnou podívanou, kterou klidně můžete přejít bez povšimnutí. Scénárista se sice snažil diváky obalamutit, co to jen šlo, ale příběh o zlé holčičce toužící po pomstě , voodoo panenkách a digitálním čertovi, postrádal většinu z toho, co by měl dobrý horor mít. Místy se sice podařilo vytvořit zajímavou atmosféru, ale tak se většinou dělo jen u samotných vražd. Těch je tu docela dost, jenže vše podstatné se stejně nakonec odehrálo mimo záběr kamery. Divák tak zůstal ochuzen o to nejlepší a musel se spokojit s hnusným digitálním tvorem, který měl připomínat mýtického Krampuse. Co už se však překousnout nedalo, byli špatné herecké výkony snad všech zúčastněných. Nevím, kdo ty herce vybíral, ale mezi nimi by snad i Paris Hilton dostala z milosti Oscara. Samozřejmě nesmí chybět ani trocha erotiky, která se snažila alespoň trochu rozptýlit všudypřítomnou nudu. 30% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama