foto

Jeff Clarke

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Flint (TV film)
Zmenšování
2016 Valentine Ever After (TV film)
2015 Coconut Hero
Ohnivé tornádo (TV film)
Vánoční horor
2011 Price of Happiness, The
2010 Clear Blue
2009 Tam, kde je láska (TV film)
2004 H2O (TV film)
Nepříčetnost (TV film)
Stupeň 6: Dny totální zkázy (TV film)
2003 Guest Room
2002 Chicago
Spoluvina (TV film)
2001 Největší riziko (TV film)
Pro lásku k Olivii (TV film)
Přístav (TV film)
2000 Odloučené dítě (TV film)
1999 Dangerous Evidence: The Lori Jackson Story (TV film)
Malé hříchy (TV film)
Rocky Marciano (TV film)
Strom splněných přání
Vražda v rodině (TV film)
1998 Mr. Headmistress (TV film)
Slepá víra
Válka v Zálivu (TV film)
1997 Barva spravedlnosti (TV film)
Ms. Scrooge (TV film)
Nesprávný muž
1996 Blbouni
Jack Reed: Death and Vengeance (TV film)
1994 PCU - Univerzita nebo klášter

TV seriály

2017 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S01E06)
Keith (S01E05)
Edie and Eric (S01E03)
další epizody (4)
The Expanse (TV seriál)
Godspeed (S02E04)
Static (S02E03)
2016 Já, společnice (TV seriál)
2015 12 opic (TV seriál)
Kassandřin komplex (S01E03)
Fargo (TV seriál)
The Gift of the Magi (S02E05)
2013 Darknet (TV seriál)
Mezi životem a smrtí (TV seriál)
2012 Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Přízrak (S05E13)
Temné stíny (S05E09)
Lady Lazarus (S05E08)
další epizody (5)
2011 Up All Night (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Unhitched (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Odhalení (S02E15)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Ošklivka Betty (TV seriál)
2004 Darcy's Wild Life (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Safety Canary (E09)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
The 5th Quadrant (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
2000 Soul Food (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1998 Real Kids, Real Adventures (TV seriál)
1997 Poslední don (TV seriál)
1994 Průvodní jevy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace