Reklama

Reklama

VOD (1)

Hvězdě erotického kanálu s rostoucí základnou fanoušků ukradne účet dvojnice. Rozhodne se tajemnou pachatelku odhalit a získat svou identitu zpět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (115)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jedná se o moc milé překvapení, které je sice spíše Thrillerem než Hororem, zde to vůbec nevadí. Příběh se zaměřuje na krásnou Lolu, která si vydělává prostředníctvím erotických webcam show a snaží se postoupit výše v Rankingu, bohužel jí někdo ukradne identitu a připraví ji téměř o vše a to si Lola nenechá líbit. Je to hodně originální, hezky barevné, poměrné chytré, zábavné, slušně zahrané, znepokojivé i mysteriózní zároveň a především je film vzrušující a sexy, což si užijí pánové, poněvadž zadečků a koz je zde dostatek. Finále je moc pěkně vygradováno a jediné, co zamrzelo, že nedostanem na jisté otázky odpověďi. Netflix ke konci roku šlape na plyn neskutečně a od Ledna se výrazně zlepšil. Chválím.75% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Sexuální techno thriller, který ale s napětím docela slušně pracuje. Za normálních okolností bych tvrdil, že námět do Ameriky svojí totální naivitou docela sedí, ale to by nesměl u nás existovat nedávno vydaný dokument V síti, který navazuje na podobnou tématiku a zachází ještě do větších extrémností. Holka z livechatu se ze začátku tváří hodně napínavě. A ne proto, že očekáváte, co všechno si před tou kamerou vymyslí, jako spíš tím, jaké mystično se v druhé polovině začne dít. Je to navíc všechno pro běžného diváka dost absurdní, ale ti, co programují a internetem žijí dnes a denně Vám potvrdí, že nejhorší je, když Vám internet ukradne identitu, takže na zamyšlení to docela stojí. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Melodramatická pohádka o tom, kterak byla jedné líné krávě ukradena identita. Kdyby místo ubohých livechatů s ještě většími ubožáky chodila makat dvanáctky do kauflandu, nikdy by se jí to stát nemohlo. Film překrásně reflektuje obraz dnešní doby a mladou generaci, která je chycena v osidlech on-line sítě a vydělat peníze ještě nikdy nebylo tak jednoduché, i za cenu naprosté ztráty hrdosti a soudnosti, ach jo......................moje hodnocení = 4 z 10. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě naprosto nepochopitelný svět mladých lidí na sociálních sítích. Boj o každý lajk a za každou cenu mi prostě můj mozek nebere. Joo já jsem bohužel z generace, kdy jsme se setkávali napřímo a říkali jsme si věci rovnou do ksichtu. A taky jsme si vydělávali normální prací. Tohle já prostě nikdy nepochopím. Za mě 40% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Konkurenčný boj medzi “kurvami”, nepozná hranice ani na webe :) Po prvotných minútach, by som v živote nepovedal, že si ma “Cam” takto plnohodnotne získa. No tá myšlienka, takto originálne spracovať dnešnú, stále pomerne neznámu, respektíve podceňovanú formu kriminality, je naozaj skvostná. No a i keď je tento počin viac thrillerom, než hororom, ja v konečnom dôsledku nemôžem inak, ako len tlieskať, lebo niečo obdobné, tu pomerne dosť dlhú dobu nebolo, a zrejme ani nebude. Ďalšia solídna vec od “Netflixu”. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Když Alice (Madeline Brewer) najde památeční web pro Hannah, nad fotografií je napsán rok úmrtí 2014, ale pod ní datum úmrtí 17. červenec 2015. (Morrighan)
  • Vo filme nájdeme viac odkazov na knihu "Alica v krajine zázrakov". Hlavná postava sa volá Alice (Madeline Brewer) a pri vytváraní účtov používa ako prezývky mená ďalších postáv z tejto knihy: Mr. Teapot a Mad Hatter. (Astonko)

Reklama

Reklama