Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Viděl jsem všechny díly, ale ten herec Tiffin by potřeboval dobrý scénář.. Nehraje špatně, je drzý a svůj, ale stále řeší Tessu.. Dokola a dokola.. Potřebuje pořádný film.. 

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Nektere pribehy jsou jako zivota. Tohle se stalo moji kolegyni... Krasny. 

Doomedx

Doomedx (hodnocení, recenze)

Muze mi nekdo poradit knihu nebo film velmi podobný tomuto? Není to pro me a moc se v tom nevyznam ale udajne kniha / film referuje i na pride and prejudice

 (hodnocení, recenze)

20. května 2019 Anna Todd potvrdila pokračování. Pokračování je pojmenované "After We Collided" a je založeno na Toddově druhé knize v seriálu After.

Peytl

Peytl (hodnocení, recenze)

Že je TheKniGht nějaká nepovedená verze translatoru... jinak si jeho komentář nedokážu vysvětlit.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Výsek z oficiálního popisu knihy: "Tessa se už vzdává naděje, že Hardinga dokáže zachránit. Jedině že by obětovala samu sebe. Stojí jí však láska za tak vysokou cenu?" Meh. 50Shades:TheTeenVersion.

spreyeers

spreyeers (hodnocení, recenze)

Při shlédnutí traileru jsem nabyl dojmu, že to má být něco jako Fifty Shades of (cokoliv). Tak uvidíme...

Reklama

Reklama